LestatBiker sory, ale pourwiło Ci umysł, weź idź wylecz raka, prostatę, wadę wzroku, i opuść ten świat dając nam, normalnym ludziom chwilę wytchnienia.
Ej no sorki , nie wiedziałem ze takie z was panienki z brakiem poczucia czarnego humoru, owszem, może z 3 komiksy z tego są zabawne jak dla mnie, ale nie spodziewałem sie że aż tak Wam to siądzie na psychice, a z tymi komiksami pisałem serio, bo potrzebuję znaleść kilka stron z tego typu cukierkami, bo pomagam koleżance w przygotowaniu pracy na studia na temat sadyzmu i okrucieństwa na przełomie dziejów względem portretu psychologicznego oprawców, temat rzeźnia, a komiksy i tego typu podobne dewiacje mają być podsumowaniem wszystkiego, skąd twórcy biorą natchnienie na tworzenie takich głupot, wiec naprawdę przepraszam za offtop i proszę o sprostowanie tematu przez szanowną moderacje ;/
EZrider, nie pozwalaj sobie chłopczyku GgG, może jakieś PW z wyjaśnieniem dlaczego, anie tylko jeb, postu nie ma, bo tak. LestatBiker, zajebiste komixy, jak znajdziesz więcej w tym stylu to się odezwij.
NIE CHCEMY WULGARYZMÓW!
Nasi moderatorzy będą automatycznie usuwać treści nieprzyzwoite, obraźliwe oraz wulgarne, a użytkownik publikujący je otrzyma ostrzeżenie. Stosuj się do ogólnie przyjętych zasad Netykiety, nie bluzgaj, nie obrażaj, pisz schludnie i rzeczowo.
Pierwszy punkt regulaminu. Myślałem, że przy rejestracji się z nim zapoznałeś, tak więc nie widziałem powodu żeby jeszcze pisać Ci wiadomość czemu post poleciał.