[Kraków] Trupi - miejscówka zamknięta

ravfr
Kontakt:

[Kraków] Trupi - miejscówka zamknięta

Post autor: ravfr »

J.w. , nie ma kasy nie ma jazdy , tak ciężko było Wam to zrozumieć - teraz może zrozumiecie. Właściciel nie życzy sobie nas w lesie , dopóki nie zapłacimy, do tej pory będzie tez prowadzona systematyczna rozwałka. Póki co poległa Trufla i Kura.
Macie rowery za ciężkie pieniądze a od sierpnia(umówiony termin zapłaty to połowa wrzesnia) nie moge doprosić się o składki. Z roku na rok jest coraz większa zlewka i coraz trudniej zebrać pieniądze, mam wrażenie, że wydaje się Wam ,ze Trup był, jest i będzie, że "się należy" - gówno się Wam należy , to teren prywatny i jesteśmy tam tylko dzięki uprzejmości Pana Marka.
W tym roku gość nie wytrzymał , dopóki nie będę miał całej kasy w ręce, nie ruszę palcem żeby powstrzymać rozbiórkę. Co więcej jeżeli nie zapłacimy do końca października , będzie całkowicie po tej miejscówce.
Nie będę sie użerał z każdym z Was , to nie ja mam biegać za kasą ( nie mam w tym żadnej korzyści a wręcz świecę oczami za Was przed Właścicielem) tylko grzeczniutko powinna sie ustawić kolejeczka do mnie, z początkiem wrzesnia. Każdy z nas doskonale wie o terminie zapłaty więc teksty " nie mam pieniędzy" nie przyjmuję do wiadomości , odłożyć po 4 zł miesięcznie przez rok jest w stanie każdy.
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

Ale jaja, mimo ze byłem w tym roku moze z 5 razy, to postaram Sie do ciebie Rafał podjechać i dać ci kasiore, szkoda miejscowki...

Dokładnie jak mowiszz.... Rowery po kilka tysięcy a taka mała kasę nie są w stanie dać ;/
Karpiel i Duncon to moje zycie
Kart_kRk
Kontakt:

Post autor: Kart_kRk »

A do kogo zwracasz swoje pretensję do każdego Krakowskiego bikera? Bo ja np nigdy nie byłem w trupim więc też jestem chu*? Powiedz ile trzeba się zrzucić bo ja np nigdy nie słyszałem o składkach. I chętnie się dorzucę.
Banda:
http://www.pinkbike.com/photo/3491292/
Wojtas90
Kontakt:

Post autor: Wojtas90 »

Kart_kRk jest to informacja dla ludzi, którzy przebywają w Trupim i wiedzą, że na takiej zasadzie ta miejscówka istnieje.

Z Rafałem się zgadzam w 100%, na początku nie było takich problemów.. a teraz jest zlewa coraz większa :/
Kart_kRk
Kontakt:

Post autor: Kart_kRk »

Ale dorzucić się mogę? :)
Banda:
http://www.pinkbike.com/photo/3491292/
ravfr
Kontakt:

Kart_kRk pisze:
A do kogo zwracasz swoje pretensję do każdego Krakowskiego bikera? Bo ja np nigdy nie byłem w trupim więc też jestem chu*? Powiedz ile trzeba się zrzucić bo ja np nigdy nie słyszałem o składkach. I chętnie się dorzucę.
Nie twierdzę ,ze ktoś jest ch*jem , raczej niewdzięcznym i nieodpowiedzialnym typem.
Ponieważ nie jestem w stanie do wszystkich jeżdżących w TL (do nich ten post jest skierowany) dotrzeć taką czy inna drogą ,wykorzystuję DHz , niech się trochę powstydzą przy okazji......
Jest gro osób jeżdżących okazjonalnie , do nich nie mam żadnych pretensji , ale jak się towarzycho wozi pełną gębą to sry chłopaki.....
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

szkoda chłopaki że takie CENTUSIE z Was wychodzą !! Macie legalną miejscówkę i nie stać Was na dbanie o nią a stać na wyczynowe opony na chodnikach i śmiganie autobusem w Wolskim ??

Zebrać się do kupy i wpłacić koledze należności bo to wstyd i żenada takie zachowanie !! 50 pln za cały sezon z gwarancją że nei rozwali właściciel to jeden KARNET w górach a YW skąpicie pod nosem mając las ???

ravfr ja bym zbierał po 5pln za dizeń od każdego ;)
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
mateusz54
Kontakt:

Post autor: mateusz54 »

ravfrWojtas90 przejrzyjcie pm
LisuKrakow
Kontakt:

Post autor: LisuKrakow »

ravfr tez sie chetnie dorzuce chociaz juz tam ze 3 lata nie bylem, ale kto wie co bedzie ;p napisz mi na pw ile a sie dorzuce.
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
ravfr
Kontakt:

Dziękuje wszystkim , którzy chcą się "dołożyć" :) , ale nie będę brał pieniędzy od ludzi , którzy bywają u nas rzadko , bądź wcale .
Zapewniam, że tyle trupich trutni ile jezdzi , spokojnie wystarczy , żeby uzbierać konieczną kwotę .
Dziękuję zatem raz jeszcze za wsparcie :D , a trutnie nich się wstydzą :twisted: , że do "naszego" lasu gotowi są dołożyć się "obcy" ludzie a trutniom szkoda kasy, czasu, zachodu.....
Schodek
Kontakt:

ravfr nic nie trwa wiecznie..zbieraj kasę od chętnych :)
michalnz
Kontakt:

Post autor: michalnz »

Chciałbym się wypowiedzieć bo temat trupiego lasu został poruszony. Ja mam takie odczucia że ta miejscówka jest owiana mgłą tajemnicy. Wcześniej już dowiedziałem się że ktoś za to płaci, dalej sam chciałbym chociaż zobaczyć co tam jest ale jak siedzę tu rok i zbieram info to dowiedzieć się nie mogłem kogo spytać czy aby można się tam udać obadać czy nawet się dołożyć. Więc jak już sprawa wyszła to pytam wprost: w jaki sposób czy z kim można gadać czy można się tam nawet bez roweru przejść zobaczyć czy jest ciekawie?
pozdro
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
Schodek
Kontakt:

michalnz całkowity zakaz wstępu do lasu ;) zakaz myśli o tym !!
JacekSlonik
Kontakt:

Post autor: JacekSlonik »

Schodek pisze:całkowity zakaz wstępu do lasu Wink zakaz myśli o tym !!
Potwierdzam - bardzo pilnie strzeżona miejscówka, całość ogrodzona pięciometrowym murem, do tego ogrodzenie pod napięciem, fosa, most zwodzony, a u bram - trzy dzikie bestie!
www.JacekSlonik.pl
przemoo1
Kontakt:

Post autor: przemoo1 »

Ja w trupim byłem ze dwa razy i nie wiedziałem że się płaci.
Jeżeli w przyszłym sezonie będzie otwarte to będę tam jeździł częściej i chętnie się dorzucę.
michalnz
Kontakt:

Post autor: michalnz »

Śmiejcie sie ale nie jestem u siebie, dowiedziałem się że ktoś za to płaci ergo jakieś zasady zachować trzeba i spytać, poprostu nie wiedziałem kogo. :)
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
Slopstyler
Kontakt:

Post autor: Slopstyler »

Trupi to bardzo fajna miejscówa. Sam byłem cały raz i dalej miło wspominam.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=10861186
Digas
Kontakt:

Post autor: Digas »

jeśli nie jest to tajemnicą, czy może ktoś powiedzieć ile kosztuje Was jazda w tym lesie i jakiej mniej więcej jest on wielkości? nigdy tam nie byłem i nawet nie bardzo wiem gdzie to jest, a ciekawi mnie ta kwestia, tak po ludzku :)
Akozz
Kontakt:

Post autor: Akozz »

ravfr pisze:Dziękuje wszystkim , którzy chcą się "dołożyć" Smile , ale nie będę brał pieniędzy od ludzi , którzy bywają u nas rzadko , bądź wcale .
Zapewniam, że tyle trupich trutni ile jezdzi , spokojnie wystarczy , żeby uzbierać konieczną kwotę .
Dziękuję zatem raz jeszcze za wsparcie smile , a trutnie nich się wstydzą Twisted Evil , że do "naszego" lasu gotowi są dołożyć się "obcy" ludzie a trutniom szkoda kasy, czasu, zachodu.....
No to może warto wymienić te trutnie na kogoś kto będzie za to faktycznie płacił i tam coś robił...

Rozumiem że trupi to wielka krakowska tajemnica dla wybranych i rozumiem tez tego powody jak widzę np jaki ludzie potrafią syf w wolskim zostawić. No jak widać tyle trupich trutni nie wystarczyło żeby tę kwotę uzbierać więc może warto przemyśleć nowy nabór. Nigdy tam nie byłem i żaden ze mnie pro rider. Ale jeśli trasa jest fajna i zbudowana z głową to jestem gotowy za nią płacić choćby i za cały sezon z góry.
ODPOWIEDZ