Formula RX ?

GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

0gór pisze:akurat mowilem o tym tanszym smile bo w drozszym sa the one...

Kolega ma w wyższym modelu Summuma właśnie RX'y. Hmm widocznie mu podmienili :) Na tym rowerze nie spędziłem godzin na trasach w górach, ale na warunki które mam u siebie w mieście mogę swierdzić, że RX ma dużo mocy (jednak mniej niż saint m810 i code) i przyjemną modulację.

Nie boisz się o odchudzoną klamkę? Szkoda mieć jednostrzałowy hamulec..
0gór
Kontakt:

Post autor: 0gór »

GgG pisze:Nie boisz się o odchudzoną klamkę? Szkoda mieć jednostrzałowy hamulec.
zawsze klamki przyklrecam tak zeby w razie czego nie urywaly sie a przekrecaly wiec mysle ze nie powinno sie im nic stac :>
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

0gór Też tak mam (zawsze się mnie o to czepiają :) ) i nie uchroniło to juicy 5 przed wygięciem dźwigni.
Antek44
Kontakt:

Post autor: Antek44 »

Ja na formulach k24 jeżdżę już 3 sezon i jestem zadowolony ,może nie mają zdumiewającej siły hamowania ale jak dla mnie są niezawodne i mają dobrą modulacje. Przy mojej wadze (75kg) na avidach nie potrafiłem jeździć, poprostu były za mocne i utrudniły płynna jazdę.. Jak ktoś jest lekki to formula jest w sam raz
0gór
Kontakt:

Post autor: 0gór »

a mam jeszcze takie pytanie... mianowicie czy do hamulca RX podejdzie tarcza hope ?
ODPOWIEDZ