Które zjazdowe hample Avida?

Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

olekdh pisze:up avidy i dolicz od razu zestaw do odpowietrzania
No... 5-10zł jak jesteś ogarnięty.
Zaborowski1
Kontakt:

Post autor: Zaborowski1 »

groober pisze:ie potrzeba mi garbanzo
btw. na garbanzo nawet avid ultimate dobrze mi ogarnial wiec cos faktycznie masz jebniete.
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

groober pisze:
schodek umiesz czytać ze zrozumieniem, my tu piszemy o elixirach a nie ogólnie o avidzie. code jest ok, ja mam po prostu mam chujowego elixira, i nie potrzeba mi garbanzo(***** ale lans) żeby się grzały, dla porównania pod koniec sezonu przełożyłem juicy 5 z dualówki i działały o niebo lepiej od elixirów

groober Ty masz chyba kłopoty z czytanym tekstem ??

frango Twoja masa jest jak z elity XC więc nie liczysz się jako tester :mrgreen:
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
lubella
Kontakt:

Post autor: lubella »

olekdh pisze:kup avidy i dolicz od razu zestaw do odpowietrzania przydaje się srednio 2 razy na wyjazd, shimano z tego co wiem wychodza tanio a żadne hample nie irytują jak avidy bo trzeba zrobić to tamto przewody zmienić, jak chcesz tanie kup shimano jak chcesz top model mega hample kup hope, ja mam m4 i są lekkie, ale niektórzy mówią że słabe za to v2 to istne żlety, ważne jest żebys razem z hamulcami kupił nowe tarcze.
Fakt zestaw do odpowietrzanie dla posiadaczy avida jest niezbędny (chyba ,że ktoś woli płacić za serwis). Ja mam dwa rowery, zjazdówka na codach, sztywniaczek na ultimach i nie wyobrażam sobie za każdym razem kiedy jest os nie tak latać do serwisu.
Jednak z tymi dwoma serwisami na wyjazd to przesada... jeżeli faktycznie tak masz to twoje hample są poprostu uszkodzone. Ja w swoich codach robie serwis dwa razy do roku i to nie z musu ale proforma, dla świętego spokoju:)
tatuator
Kontakt:

Post autor: tatuator »

Ja mam CODE 5 i śmigałem równo 2 sezony.. kilkanaście wyjazdów w góry i troche katowane po mieście.. dopiero teraz pierwszy raz odpowietrzam...
groober
Kontakt:

Post autor: groober »

Schodek
lepszy ściemniacz z ciebie, najpierw piszesz głupoty, potem po moim poście robisz edit swojego i bezczelnie zwracasz mi uwagę że czytać nie potrafię. widać że lepiej ci z łopatą niż z książką
JEEEEB Z DZIDY !!!!
lubella
Kontakt:

Post autor: lubella »

groober pisze:Schodek
lepszy ściemniacz z ciebie, najpierw piszesz głupoty, potem po moim poście robisz edit swojego i bezczelnie zwracasz mi uwagę że czytać nie potrafię. widać że lepiej ci z łopatą niż z książką

dobre:) zabawy jak w przedszkolu!
ODPOWIEDZ