No... 5-10zł jak jesteś ogarnięty.olekdh pisze:up avidy i dolicz od razu zestaw do odpowietrzania
Które zjazdowe hample Avida?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
groober pisze:
schodek umiesz czytać ze zrozumieniem, my tu piszemy o elixirach a nie ogólnie o avidzie. code jest ok, ja mam po prostu mam chujowego elixira, i nie potrzeba mi garbanzo(***** ale lans) żeby się grzały, dla porównania pod koniec sezonu przełożyłem juicy 5 z dualówki i działały o niebo lepiej od elixirów
groober Ty masz chyba kłopoty z czytanym tekstem ??
frango Twoja masa jest jak z elity XC więc nie liczysz się jako tester

http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Fakt zestaw do odpowietrzanie dla posiadaczy avida jest niezbędny (chyba ,że ktoś woli płacić za serwis). Ja mam dwa rowery, zjazdówka na codach, sztywniaczek na ultimach i nie wyobrażam sobie za każdym razem kiedy jest os nie tak latać do serwisu.olekdh pisze:kup avidy i dolicz od razu zestaw do odpowietrzania przydaje się srednio 2 razy na wyjazd, shimano z tego co wiem wychodza tanio a żadne hample nie irytują jak avidy bo trzeba zrobić to tamto przewody zmienić, jak chcesz tanie kup shimano jak chcesz top model mega hample kup hope, ja mam m4 i są lekkie, ale niektórzy mówią że słabe za to v2 to istne żlety, ważne jest żebys razem z hamulcami kupił nowe tarcze.
Jednak z tymi dwoma serwisami na wyjazd to przesada... jeżeli faktycznie tak masz to twoje hample są poprostu uszkodzone. Ja w swoich codach robie serwis dwa razy do roku i to nie z musu ale proforma, dla świętego spokoju:)