Problem z leśniczym
Problem z leśniczym
Wie ktoś może jak można sie dogadać z lesniczym by nie niszczył tras?
-
- Kontakt:
stary, zapomnij o układzie z leśniczym. ja próbowałem się z nim dogadać 10 lat temu, kilka razy, bez skutku, daj sobie siana, buduj na nowo i śmigaj jak masz zacięcie. koleś nie czai o co chodzi, ani prośbą ani groźbą ,ale zawsze możesz próbować. leśniczówka jest na Łagiewnickiej w Łodzi przed dojazdem do Okólnej.
JEEEEB Z DZIDY !!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
my próbowaliśmy to powiedział ze jeśli chcemy mieć problemy ze strażą leśną to możemy kopać a jak sie potem dowiedziałem to jest kara od 500 do 5000 zł za niszczenie ściółki leśnej jedna my to wszystko olewamy jak budujemy to kopiemy dala od budowanych hop i potem to zasypujemy liściami żeby nie było widać ze było kopane
wiec jesli checi kopac to polecam kopac zdala i zakrywać to czymś
była wycinka przez lato u nas by nam nie rozwalali hop dałem kolesiom dwie0,7 i nawet nie było jeżdżone po trasie wiec polecam a jeśli tylko się da dogadać to próbujcie i czyńcie postępy w budowie
wiec jesli checi kopac to polecam kopac zdala i zakrywać to czymś
była wycinka przez lato u nas by nam nie rozwalali hop dałem kolesiom dwie0,7 i nawet nie było jeżdżone po trasie wiec polecam a jeśli tylko się da dogadać to próbujcie i czyńcie postępy w budowie

-
- Kontakt:
A nie możecie po prostu w lesie potajemnie poprosić go na bok i flaszke na pojednanie postawić? Lub żeby oko przymknął? To naprawdę działa...
mateusz54 sorki, nie doczytałem Twojego posta zanim napisałem swojego
Takie offtopowe pytanie do Tubylców z moich okolic.... Widzieliście wogóle żeby po rawskich lasach i na naszych rewirach się jakiś leśniczy kiedykolwiek kręcił???
mateusz54 sorki, nie doczytałem Twojego posta zanim napisałem swojego

Takie offtopowe pytanie do Tubylców z moich okolic.... Widzieliście wogóle żeby po rawskich lasach i na naszych rewirach się jakiś leśniczy kiedykolwiek kręcił???

Back in black
Czytajac temat i pierwszy, drugi post od razu mi przyszlo do glowy zeby isc do tego pana z alkoholem. A nastepne kilka postow wszyscy pisza o 0,7 :P Prawda taka ze chyba to najlepsze wyjscie, zrzucic sie na jakis % isc, dac, powiedziec co sie bd robic i gdzie i sprawa powinna byc zalatwiona. Jesli przyjmie prezent a dalej bd niszczyc hopki to zdjecie na gorze chyba obrazuje ostateczne rozwiazanie problemu ;P 

..::: http://www.cmgstudio.pl :::..
Można się postarać o zalegalizowanie kawałka lasu,można się postarać poszukać prywatnego lasu i w nim się bawić...jest kilka takich miejsc w kraju i doskonale się sprawdziły 
..łapówki w postaci flaszek tez się sprawdzają tyle że czasem 2 to mało
Jak już kopiecie w lesie to róbcie to tak by wyglądało naturalnie,zbierajcie śmieci i nie WYCINAJCIE drzew bez sensu bo wam wygodniej...wystarczy się czasem przesunąć o kilka metrów i nic nie trzeba wycinać..

..łapówki w postaci flaszek tez się sprawdzają tyle że czasem 2 to mało
Jak już kopiecie w lesie to róbcie to tak by wyglądało naturalnie,zbierajcie śmieci i nie WYCINAJCIE drzew bez sensu bo wam wygodniej...wystarczy się czasem przesunąć o kilka metrów i nic nie trzeba wycinać..
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!