Siemka mam pytanie czy te amortyzatory rozni tylko to ze race nie ma floodgate'a ?Bo jak ta to czy mi sie oplaca dokladac do teama ? i chciałbym wiedziec czy roznią się pracą te 2 amortyzatory
W race mozesz sam sobie zrobic Floodgate (regulowany wewnetrznie), jest to banalnie proste.
Juz sporo sie rozpisywalem na temat Boxxerow, wiec moze po prostu przeczytaj to - http://joy-ride.pl/tiding,55,equipment.html
Race jest miekszy/żwawszy bo nie ma czegoś w tłumiku czego nazwy zapomniałem :P
Moim zdaniem nie warto dopłacać do Teama, ale znam mentalność ludzi i wiem ze wszystkim wydaje sie ze Race to kupa a Team jest super :P Mi osobiscie praca Race'a odpowiada bardziej (sam posiadam rocznik 08)
Posiadam wersję TEAM, i zaciekawił mnie temat SpeedStack'a. Czy w sposób wyczuwalny upośledza pracę? Mimo, że mam teoretycznie sprężynę pod swoją wagę, to nie jestem w stanie wykorzystać całego skoku, z uwagi na mocno rosnącą progresję. Da się to jakoś poprawić?
Przez dwa sezony jezdzilem na teamie z 2008r i praca byla elegancka. Kumpel ma race z 2008r i nie odczulem róznicy w pracy, a mielismy te same sprezyny i tych samych olejow urzywalismy do serwisu
Przy okazji tematu zadam 2 pytania
1. Czy Boxxer wymaga jakichkolwiek podkładek nad sprężyną?
2. Czy inni posiadacze Boxxer'a też mają uczucie, jakby uszczelki były lekko niedotarte?