Amor do DH i FR

sracz
Kontakt:

Amor do DH i FR

Post autor: sracz »

Co sądzicie o amorze spinner ammo 180 cm?
AdiFreerider
Kontakt:

Post autor: AdiFreerider »

180cm to sam Josh Bender sie chyba wystraszył :D
zapewne chodzi Ci o Spinnera Ammo 178 Axle TL (czy jakoś tak)
ma on 180mm skoku, osobiscie go nie mialem. jedni chwalą, inni mówią ze po pol roku schodzi anoda i sie zaczynaja z nim problemy.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Zalezy do jakiej kasy ale wolalbym uzywke domaina albo od biedy sprawdzonego storma od RST. Swoja droga X-Fusion nie robi juz nic w tej wielkosci? Bo ostatnio jakosc podnosza.
Schokowafel
Kontakt:

Post autor: Schokowafel »

Kumpel pogromił takiego po wywrotce na płaskiej drodze. Po prostu uśliznęło mu sie przednie koło, raczej śmieszna gleba ale amor pękł koło boostera i wykrzywiły się golenie. Dostał nowego z gwarancji ale zaraz to pogonił jak pamiętam. Praca była z dupy a jakość fatalna. No i kupując coś zwróciłbym uwagę na smarowanie. Raczej kieruj się w strone otwartej kąpieli albo pół kąpieli bo smar jest denerwujący i słabo się spisuje.
michalnz
Kontakt:

Post autor: michalnz »

Ja mam odmienne zdanie, pracuje jak wideleć średniej klasy ma blokade skoku naprężenie wstępne i tłumienie powrotu, chodzi całym skokiem, miałęm do czynienia z 2 widelcami jeden 2 letni i drugi nowy, oba chodziły tak samo. Nic sie nie zepsuło w nich z tego co pytałem, nowy 540zł.
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
ODPOWIEDZ