Mam pytanko który amor wybrać . Capa t4 czy Capa t5 . T5 sie nie rozni skokiem i jest o 20 zeta tanszy . Moze ktos juz wie ktory mocniejszy ?? Wiem że oa to gówno ale se musze kupic jakieogs amora na 1 cal gwintowanego do 200 zeta . Myśle że więcej niż 4,5 metra nie bede na nim latał . A może wiecie czy XC60 jest na 1cal gwintowany ??
Hehe , 4,5 metra ... Z amorem RST CAPA , człowieku To niejest amor do skakania !! - Niema sensu wkładać go do roweru który ma ci słurzyć do czegoś więcej niż , - jazda po lesie na wycieczce , itd. Proponuje Ci pozbierać kase na cokolwiek , innego albo śmigać na widelcu ?! .
No wiem ale jakiegos makro połamałem i musze se cos na pół roku kupić . No dobra może nie cztery ale 3 metry . Ale skakałem na makro taty 3 metry i pękł dopiero po 7 skoku :D
panowie , panowie....w zabrzu jest pewna Fajna miejscowka - LOT ok. 7 m.
( 7 m. to ja mialem - ale skakalem z tego pierwszy raz )
a on na RST'ku jebnal lota ze 8,5 - 9 m. 8|
trudno uwierzyc nie ! ! !
- a teraz na temat : sproboj wyrwac jakiegos uzywanego suntoura ( tylko nie te stare...jakis 2003\04 )
one raczej nie "wypluwaja" korkow ;]
głupota nie boli...głupota kosztuje !...lecz prawda juz może zaboleć...!
kup sobie łidelec od Treka Bruisera i bedizesz mial spokój to te RST są o 50 % lepsze od tych co podales. Jak chcesz koniecznie amora to moze wyrwiesz na allegro jakąś delte czylko ze uzywke.
halo!!!!!!!!!!!!!!!on chce na 1 cal!!!!!!!!!!!!!!!!!!taki gwintowany!!!!!!!!!!!czy wy kurwa zle widzicie??
mysle kolego ze jak masz glowke na 1 cal to sobie nie poskaczesz nawet z 1,5m.........:/najlepiej kup sobie sztywny widelec accent i ucz sie piwotów(chyba ze juz umiesz) i wysokiego baniaka-ale na 1" glowce to ja bym nie mykał tylko wzial sie do roboty na nowy bike.
mysle ze te 20 zeta roznicy ci niewiele pomoze w tych CAPACH:/wiec nie umiem ci pomoc.ja bym nie brał nic
Ja skakałem i z 3 metrów i żyję ... Połamałem dwa amorki ale nie podczas lądowania bo podczas ladowania sie nadłamały tylko a potem dopiero jak usiadłem sie złamały . Nie no ludzie ale ja waże 40 kg