Wybór opon w teren. Pomoc i opinie.
Wybór opon w teren. Pomoc i opinie.
Dochodzę do wniosku że moje Karmy 2.0 nie wystarczą mi do wszystkiego. Przydałby mi się jakieś opony. Dużo osób jak wiadomo ma HR ale one są dosyć drogie i nie każdego od razu stać.
Zastanawiam się nad tymi oponami: Kenda Nevegal 2.35 (która wersja lepsza 30 czy 60tpi.?), Schwalbe Big Betty 2.35, Syncross 2.35 czy może coś innego.? Mile widziane opinie, porównania propozycje.
Budżet mam niewielki, bo 60-65zł za sztukę.
Będę używał ich w lesie, na dojazdy i takie tam.
Zastanawiam się nad tymi oponami: Kenda Nevegal 2.35 (która wersja lepsza 30 czy 60tpi.?), Schwalbe Big Betty 2.35, Syncross 2.35 czy może coś innego.? Mile widziane opinie, porównania propozycje.
Budżet mam niewielki, bo 60-65zł za sztukę.
Będę używał ich w lesie, na dojazdy i takie tam.
-
- Kontakt:
ja jezdze na nevegalach 2.35 dtc cały sezon i sie spisują dobrze jak na opony do wszystkiego i mialem z nimi tylko problemy na b.mokrych trasach. wiadomo ze nie bedą sie tak dobrze spisywały jak opony ze specyfikacją na błoto albo opony na suche trasy ale jezeli szukasz opony która bedzie spisywała sie w kazdych warunkach to nevegal sie nada. mozesz jeszcze spojrzec na kendy excavator.
wszystkie opony ktore wymieniłes są tak duze jak np. 2.5 maxxisa ( tak tylko mowie jakby to miało jakies znaczenie )
jak duzo dojezdzasz po asfalcie to sie szybko zjadą czy to bedzie miekka mieszanka czy nie.
wszystkie opony ktore wymieniłes są tak duze jak np. 2.5 maxxisa ( tak tylko mowie jakby to miało jakies znaczenie )
jak duzo dojezdzasz po asfalcie to sie szybko zjadą czy to bedzie miekka mieszanka czy nie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
blackdemon pisze:tsuful_zoo napisał:
70a po roku uzytkowania i dojazdach po asfalcie byla jak nowa.
chodziło mi o takie na ktorych da sie jezdzic w terenie

60 i sie nazywa DTC u kendy a 30 to STICK-EPablo666 pisze:A która wersja z Nevegal jest mocniejsza.? 60 czy 30TPI
polecam STICK-E na przód a DTC na tył
-
- Kontakt:
Pablo666 poszukaj Syncros BHT
testowałem tył w Wisłę przez 1/2 sezonu i jestem zachwycony trakcją w górach..więc na lokalnej miejscówce spokojnie da radę.
Agresywny bieżnik,mocne ścianki,bardzoooo dobreee trzymanie w terenie !!
Cena/jakość idealna..
jak wolisz inne marki to Kenda NEvegal 2.35 i tyle

Agresywny bieżnik,mocne ścianki,bardzoooo dobreee trzymanie w terenie !!
Cena/jakość idealna..
jak wolisz inne marki to Kenda NEvegal 2.35 i tyle
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
http://allegro.pl/opony-syncros-bht-2-5 ... 30424.html
Tu masz link , jak dla mnie rewelacja .
Tu masz link , jak dla mnie rewelacja .