Nowa kolekcja yt-industries

XooX
Kontakt:

Nowa kolekcja yt-industries

Post autor: XooX »

Cóż, nie będę się rozpisywał, każdy zobaczy na stronie co będzie chciał, powiem jedno - jak dla mnie MIAZGA. Ceny też przystępne. Podaje link do oferty:

http://www.yt-industries.com/shop/index ... rie&cat=21

Strasznie podoba mi się ich topowa zjazdówka, naprawdę przyjemne kąty. Zapraszam do oglądania :wink:
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

XooX http://www.yt-industries.com/shop/index ... t&info=163 masakra, calutki odpicowany. W cene az nie mozna uwierzyc..

Btw, produkowali te ramy wczensiej? Sa jakies opinie?
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

Ciekawa kolecja - czekam an Notona, Play ciągle mnie nie przekonuje (mega długa baza i ten kąt główki). To co mi sie bardzo podoba - to że wszystko jest złożone z głową :D
BikerJG ramka nówka ;)
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

BikerJGnopainnogame wcale nie nowa. Przeciez na 2010 Tues juz był dostepny. Przemalowali tylko. Geometria lekko zmieniona jest chyba ale to moze kwestia innego setupu bo pakiet tylko 2mm nizej.
Ogólnie freeride niemiecki ta rame bardzo chwalil ale ich recenzje nie sa w ogole wiarygodne bo opieraja sie na sprzecie, wadze i tym czy rower jest niemiecki ;)

Nowy jest play - górna rurka inna. I to cos do AM. Tak to przemalowane. Chociaz trzeba przyznac, ze TUES WC ma niesamowity setup ale limitowana seria tylko do 24 egzemplazy. Pójdą na pniu wiec jak ktos rozwaza to niech kupi teraz. Za taka kase to mysle, ze dla samych kompo warto.

Co powinno byc ciekawostka - Na ramie bedzie wymalowane twoje imie i flaga narodowa ;)

Takie chamskie tłumaczenie z chrome
W wystroju tego ograniczonego rower wydanie jest obraz wyboru, imię i nazwisko oraz pracował z flagą kraju. Tak więc, unikalnym dziełem osobiście dostosowane do Ciebie.
Ale to nie wszystko!
Dostawa twój rower jest w kwietniu 2011 roku w weekend na Bike Park Osternohe.
W pierwszym dniu Pucharu Świata Marzocchi ciężarówka usług gwarantuje, że elementy sprężyste w odniesieniu do sztywności sprężyn i funkcje są idealnie dostosowane do Twoich potrzeb.
Nasi pracownicy serwisu YT upewnij się, że ustawienia go do hamulca, dźwignia zmiany biegów, itp. szybko i łatwo z Amsterdamu. Podobnie jak pit stop w Pucharze Świata!
Na drugi dzień z Was może worek Tino (Vice-Mistrz Europy Master Class w dół) na kierowcy wyścigowego porady i wsparcia technicznego.
Następujące usługi są wliczone w cenę 2 424, - € obejmuje:
Wt DH ltd WC w osobistym Projektowanie i tworzenie
2 noclegi ze śniadaniem i obiadokolacją
Lift Bilet na 2 dni w Bike Park Osternohe
Wt ltd DH Race Jersey
Kolejny zestaw Michelin Wild grip'r jak wymiana opon UST
Wsparcie przez Marzocchi Truck Race i serwis YT
Race Driver etapie worek z Tino
F4rr3ll
Kontakt:

Post autor: F4rr3ll »

Spaced google chrome miażdży xD

ale rowerek przepiekny i do tego ta cena
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

Fajnie fajnie ale nie kupujcie od nich tylko od jakiegos sklepu, zmarnowalem pol roku jak glupi czekajac na ten rower, zachowali sie nie fer w stosunku do mnie ale kase oddali, nie przeraszajac nawet za calosc czasu
Karpiel i Duncon to moje zycie
MateuszFR
Kontakt:

Post autor: MateuszFR »

war23
mógłbys rozwinąc??opowiedziec co sie działo?
war23
Kontakt:

MateuszFR ojeju nie bede pisal wypracowania tutaj bo jest co opowiadac ale tak w skrocie,

Kupilem Tuesa DH, przelalem piniazki, mialem go dostac do miesiaca, moze dwoch, po 3 miesiacach dostalem odpowiedz ze maja poslizg bo Bikerparki w niemczech i austri kupily duzo sztuk i nie wyrabiaja, nie wiem czy to prawda byla ale po 4 miesiacach, po milionach telefonow, maili, wycofalem sie a na koniec uslyszalem ze jak chce kupic prosciej bedzie mi w sklepie... coz...
MateuszFR
Kontakt:

Post autor: MateuszFR »

A orientujesz sie może czy mozna sobie u nich w jakiejs siedzibie odebrac?
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

Rower złożony genialnie. Dla tych co jeszcze nie wiedza link który podał BikerJG jest do limitowanej serii, będą 24 takie rowery i w dniu 11.11.2010 o godzinie 0:00 co godzinę będzie można taki zamówić :]
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
Spaced
moderator
Kontakt:

war23 pierwszy rok firmy. Trudno im było wielkosc produkcji oszacowac. Nie nie fair. Santa ma ten sam problem pomimo tego, ze ramy produkuje od bóg wie kiedy.
war23
Kontakt:

Powinni Sie wyrobić, oraz zmienić system amortyzacji...
war23
Kontakt:

Czytaliscie testy niemieckie, chwała za to jak wypadną maja rowery i cenę ale praca tej ramy to porażka, mimo ze vivid nie ma platformy to gadalem z kolesiami co juz maja i ponoć początek skoku to brak poczatku skoku
BikerJG
Kontakt:

war23 nie wydaje mi sie zeby ktos kto to kupil narzekal, chwali sie co sie ma w 99%. Rower wyglada mega sympatycznie, cena jest doslownie smiesznie niska, ciekawe jak to bedzie :P
war23
Kontakt:

BikerJG nie zupełnie, sam początkowo zakladalem ze jak kupię odrazu na sell idzie ramka, a wersja limitowana to totalna masakra! Xdheszcze ile dodatkow
Spaced
moderator
Kontakt:

war23 pisze:Czytaliscie testy niemieckie, chwała za to jak wypadną maja rowery i cenę ale praca tej ramy to porażka, mimo ze vivid nie ma platformy to gadalem z kolesiami co juz maja i ponoć początek skoku to brak poczatku skoku

Wawi ty wez ksiazke od gramtyki przejzyj. Chwala za to jak wypadną maja? Poczatek skoku to brak skoku ? Co ty w ogole do cholery masz na mysli? Za mocna platforma i nie czula?(goose) Czy zbyt czula i buja jak pojebana?(demo)
war23
Kontakt:

Spaced oj no pisze na iphonie na szybkiego wnocy, samo mi wymyśla wyrazy, ze platforma za mocna, mało czuła ramka, nie ma co sugerować Sie tymi testami nimieckimi, najlepiej gadać z użytkownikami...

Tak btw. Rok temu był znacznie lepszy Tues Dh w wersji normalnej... Tutaj jakieś code 5 są ;) Blehhh a w tamtym roku CRki były ;)
BikerJG
Kontakt:

war23 nie to zebym znowu polemizowal, ale wg mnie code 5 to poprostu lepszy hamulec, mialem kilka kompletow elixirow i kazdy sypal sie niesamowicie :D Ale wiadomo, w zwiazku z pogonia w obnizaniu wagi cr byly by lepsze ;P

Btw 11-go czaje sie na ten rower :P
;o
Kontakt:

Post autor: ;o »

war23- bez kitu, za kazdym razem bedziesz sie lansowal tym iphonem? Nie sadzisz, ze to juz sie wszystkim przejadlo? I wszystkich swoich bledow i glupot, ktore wypisujesz nie usprawiedliwisz iphonem!

A co do roweru, ciekawi mnie czemu w tej wyzszej wersji sa 888? Wolalbym juz chyba tego boxxera...
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
ODPOWIEDZ