Nowa kolekcja yt-industries

michalnz
Kontakt:

Post autor: michalnz »

;oprops. Taki wymiatacz sprzęt a słownika nie ma? :twisted:
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

;o bo pewnie umowe dobra z marzem zlapali. Co by nie mowić sprzedasz tego marza, kupisz sobie teama (albo lepiej race + avy) i jeszcze na waciki ci zostanie.
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

Spaced pisze:(albo lepiej race + avy)
Spaced cholera ! Nie znoszę for internetowych :D Cały mój plan na 2k11 poszedł się.. na spacer ;(

;o Spoko, jeszcze o ajpadzie tutaj nie mówił :D
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

SegatiV czaisz sie tez na ltd? no weeeez sie ;P

Szkoda ze nie mozna odrazu odebrac, i ciekawe czy uda sie kupic, bo bedzie mozna co gdzine 1 sztuke czy odrazu od 0:0 24 sztuki?
elvis
Kontakt:

Post autor: elvis »

Witam, zwróciłem uwagę na tą firmę jakos na początku wakacji, szukalem informacji i najwięcej było na niemieckich forach, zwłaszcza http://www.mtb-news.de/forum/ także jak ktoś chce się dowiedzieć więcej na temat ich ram to polecam. Moim zdaniem kupno tego roweru to z jednej strony rama która nie jest warta zakupu z tego co wyczytalem, części może i tak. Rozumiem że eliminacja sprzedazy w sklepach to obniżenie ceny i dlatego jest tak atrakcyjna, ale to co mi sie nie podoba to opinia o kiepskim spawaniu tych ram i na wymienionym wyżej forum trafiłem na fotkę gdzie widać że koło siedzi krzywo w ramie i ogólnie opinie o jakości nie były zbyt pochlebne, zraziłem się chociaż inicjatywa sprzedawania tak tanio rowerów jest ciekawa.
" Dzień bez roweru to dzień stracony "
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

elvis ludzie kupuja krzywe intensy za znacznie wiecej i nie narzekaja to i to kupią i beda sie jarać ;)
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

;o tak bede Sie lansowal ze zamiast komputera mam iphona ;/ zastanów Sie co piszesz, a jak bys wiedział co to byc geekiem( zapewne nie wiesz co to znaczy, ale podpowiem ci ze na takiej niesamowitej stronie www.Google.pl sprawdzisz to za darmo!), tak wiec kup sobie iphona zrozumiesz!

Dokładnie jak kolega nademna pisze, ten rower kupujesz dla części a rame na sell

Segativ misiek xd to pisałem dla ciebie z ipada, ;o sprawdź sobie co to jest, tez na tej stronie!
Karpiel i Duncon to moje zycie
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

war23 iPhone'a masz, iPad'a masz, teraz pora kupic iMózg
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

groochas może jak podkręci taktowanie i da chłodzenie ciekłym azotem to nie będzie potrzebował ;)

war23 to, że jesteś "kujonem" to chyba Cie nie usprawiedliwia od tego, żeby pisać poprawną polszczyzną? ;)
war23
Kontakt:

Vin_OSW spoko, jak cos napisze, otworz sobie to wordzie i niech ci bledy poprawi
michalnz
Kontakt:

Post autor: michalnz »

PISZ POPRAWNIE!
Pisząc posty/tematy staraj się przestrzegać ogólnej klarowności wypowiedzi, stylistyki, interpunkcji i przede wszystkim ortografii. Nie zapominaj o znakach interpunkcyjnych i emocji, takich jak "!" i "?", lecz nie nadużywaj ich.
To Ty powinieneś pisać w wordzie i wklejać, pozdro.
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
Vin_OSW
Kontakt:

war23 poprawna polszczyzna to nie tylko ortografia ;)
;o
Kontakt:

Post autor: ;o »

war23- wow;) Dobry kozak jestes! Chyba zostalem wyjasniony:D Nie no ale sarkazm w Twojej wypowiedzi byl na wysokim poziomie;) WIem co to google i potrafie myslec, nie musze wszystkiego tam szukac! A jezyk polski i poprawnosc, to nie tylko bledy ortograficzne! Jesli dobrze ogarniam, to iphon moze nie miec polskich znakow ale chyba nie broni Ci zachowywac jakotakiej skladni i nie nakazuje Ci pisac jak potluczony bez znakow interpunkcyjnych i bez jakiejs sensownej, merytorycznej tresci?! Wiem, ze juz Ci sie wydaje ze pozjadales wszystkie rozumy ale troche pokory by Ci sie przydalo!

Co do roweruSpaced ale jaki jest sens wkladania do tanszego modelu boxxa a do drozszego 888?:| Tego nie rozumiem...
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
BikerJG
Kontakt:

szkoda tylko ze 10 z 30 postow w tym temacie sa na temat ortografii :P

Opinie poczytam, ale jak uda sie go wyrwac za 2400 to dla osprzetu jest sens ;) O ile uda sie go wyrwac...
war23
Kontakt:

michalnz fajnie
BikerJG nie kazdy to rozumie... woli powiedziec swoje, wkoncu pokazac jaki jest kozak

Watpie zeby ci sie udalo go wyrwac :D Chyba ze nadal siedzisz u Naszych sąsiadow :D
BikerJG
Kontakt:

war23 no wlasnie musialem zawinac do portu, studia panie ;P

Bede sie czail jak snajper 24 godziny ;P Ciekawe czy to bedzie tak, ze kupic go moze osoba ktora pierwsza kliknie "kup", czy ta ktora po kliknieciu kup pierwsza wypelni dane zamowienie ? :(
Vin_OSW
Kontakt:

BikerJG pisze:Ciekawe czy to bedzie tak, ze kupic go moze osoba ktora pierwsza kliknie "kup", czy ta ktora po kliknieciu kup pierwsza wypelni dane zamowienie ?
Masz 24 szanse ;)
war23
Kontakt:

BikerJG ahh studia tak tak xd

Ma 24 szanse, tak jak reszta ludzi ktora bedzie to chciala kupic
maro_donald
Kontakt:

Post autor: maro_donald »

Może przygotować schemat z danymi w edytorze tekstu i później tylko "Ctrl + C; Ctrl + V" ;) Czy mnie oczy mylą, czy już nie sprzedają części? Chciałem sobie kupić piastę od nich a tu wygląda, ze lipa z tego!
http://www.pinkbike.com/photo/6610569/
http://www.flickr.com/photos/marekufnal/
ODPOWIEDZ