Nowa kolekcja yt-industries
Witam, zwróciłem uwagę na tą firmę jakos na początku wakacji, szukalem informacji i najwięcej było na niemieckich forach, zwłaszcza http://www.mtb-news.de/forum/ także jak ktoś chce się dowiedzieć więcej na temat ich ram to polecam. Moim zdaniem kupno tego roweru to z jednej strony rama która nie jest warta zakupu z tego co wyczytalem, części może i tak. Rozumiem że eliminacja sprzedazy w sklepach to obniżenie ceny i dlatego jest tak atrakcyjna, ale to co mi sie nie podoba to opinia o kiepskim spawaniu tych ram i na wymienionym wyżej forum trafiłem na fotkę gdzie widać że koło siedzi krzywo w ramie i ogólnie opinie o jakości nie były zbyt pochlebne, zraziłem się chociaż inicjatywa sprzedawania tak tanio rowerów jest ciekawa.
" Dzień bez roweru to dzień stracony "
;o tak bede Sie lansowal ze zamiast komputera mam iphona ;/ zastanów Sie co piszesz, a jak bys wiedział co to byc geekiem( zapewne nie wiesz co to znaczy, ale podpowiem ci ze na takiej niesamowitej stronie www.Google.pl sprawdzisz to za darmo!), tak wiec kup sobie iphona zrozumiesz!
Dokładnie jak kolega nademna pisze, ten rower kupujesz dla części a rame na sell
Segativ misiek xd to pisałem dla ciebie z ipada, ;o sprawdź sobie co to jest, tez na tej stronie!
Dokładnie jak kolega nademna pisze, ten rower kupujesz dla części a rame na sell
Segativ misiek xd to pisałem dla ciebie z ipada, ;o sprawdź sobie co to jest, tez na tej stronie!
Karpiel i Duncon to moje zycie
To Ty powinieneś pisać w wordzie i wklejać, pozdro.PISZ POPRAWNIE!
Pisząc posty/tematy staraj się przestrzegać ogólnej klarowności wypowiedzi, stylistyki, interpunkcji i przede wszystkim ortografii. Nie zapominaj o znakach interpunkcyjnych i emocji, takich jak "!" i "?", lecz nie nadużywaj ich.
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
www.nocuje.net
war23- wow;) Dobry kozak jestes! Chyba zostalem wyjasniony:D Nie no ale sarkazm w Twojej wypowiedzi byl na wysokim poziomie;) WIem co to google i potrafie myslec, nie musze wszystkiego tam szukac! A jezyk polski i poprawnosc, to nie tylko bledy ortograficzne! Jesli dobrze ogarniam, to iphon moze nie miec polskich znakow ale chyba nie broni Ci zachowywac jakotakiej skladni i nie nakazuje Ci pisac jak potluczony bez znakow interpunkcyjnych i bez jakiejs sensownej, merytorycznej tresci?! Wiem, ze juz Ci sie wydaje ze pozjadales wszystkie rozumy ale troche pokory by Ci sie przydalo!
Co do roweruSpaced ale jaki jest sens wkladania do tanszego modelu boxxa a do drozszego 888?:| Tego nie rozumiem...
Co do roweruSpaced ale jaki jest sens wkladania do tanszego modelu boxxa a do drozszego 888?:| Tego nie rozumiem...
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
-
- Kontakt: