Odeszli...
Odeszli...
Z ogromnym smutkiem pragne poinformowac o smierci dwoch naszych przyjaciol w Alpach, bardzo dobrze znanych z forum emtb.pl oraz enduro trophy. Jesli temat jest w niewlasciwym dziale, prosze moderatorow o wyrozumialosc i przeniesienie.
http://www.emtb.pl/forumo/showthread.php?tid=3890 Może to sprecyzuje sytuacje... Mam nadzieje,że jezdza po swoich wymarzonych trasach i wspinają się na najwyższe gory po drugiej stronie...
Ride 4 Fun ! Biatch !
Nie znalem ich osobiscie ale to niewatpliwie wielka strata dla rodzin, bliskich jak i calej rowerowej spolecznosci:( Zapoznalem sie z watkiem na emtb i utwierdzilem sie w przekonaniu, ze byli naprawde pozytywnie zakreceni,dobrze ze robili to co kochali do konca swoich dni, szkoda, ze ich kres przyszedl tak szybko i tak niespodziewanie:(
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prawda panowie, ogromna strata z tego co czytam tutaj i na emtb, relacja niczym z jakiegoś tragicznego filmu, lecz niestety to stało się naprawdę. Bardzo tragicznie. Nie pomyśleliście że może, musieli odejść, właśnie w ten sposób, bo może przez śmierć, byli potrzebni bardziej, gdzie indziej? Tam gdzie właśnie potrzebni są tacy ludzie jak Oni? jestem myśli że będą trwać dalej na nowo tam, gdzie zostanie im wszystko wynagrodzone, tam, gdzie każda kropla potu, krwi, czy łzy w tym świecie, stanie się dla nich kolejnym wyśnionym i spełnionym snem, bo oni tak naprawdę będą żyć dalej, w sercach przyjaciół i bliskich, nie można o nich zapomnieć... Bez obrazy dla ateistów na forum, ale ja właśnie pomyślałem w ten sposób czytając ten kolejny smutny temat na forum. A zamiast zapalać Zmarłym Tragicznie świeczkę w nawiasie, lepiej napiszcie coś mądrego.
Back in black