W jakim wieku najlepiej zacząć jezdzić FR
W życiu moim zdaniem nie można kierować się zasadą, "w jakim wieku?". Robisz co chcesz i kiedy chcesz, ja np. zacząłem jeździć w wieku 12 lat. Oczywiście nie było to coś ostrego, ale oswajałem się z rowerem i to było dobre. Teraz mam 14 lat i jeżdżę coraz trudniejsze hopki i nie boję się za bardzo zjeżdżać z tras , jak kiedyś ;p Grunt to niemartwić się co mówią inni, ja kocham jeżdzić na rowerze i będę to robił, nieważne czy słabo i nie ważne co kto mówi.
:*
ja zaczalem niedawno.wlasnie odebralem rower pare dni temua mam juz na karku 30lat. Wiek raczej nie ma znaczenia chociaz nie dokonca ale to ma sie do umiejetnosci, czym pozniej tym trudniej przyjdzie ci opanowac rower, manewry i inne umiejetnosci wiem co mowie. Wiec do samej jazdy FR czy DH nie ma wieku od ktorego powinno zaczac sie i raczej bym powiedzial "czym wczesniej tym lepiej". Ja siebie nie widzie juz na zawodach chyba ze dla zabawy ale na pewno nie by zdobywac trofea.