Serwis Shimano
Serwis Shimano
Chciałbym żebyście mi polecili jakiś solidny serwis Shimano. Nie mogę sobie poradzić z hamulcem SLX, odpowietrzanie nic nie daje, więc prawdopodobnie problem jest gdzieś w środku. Hampel na razie idzie tylko na diagnozę problemu do specjalisty, lecz nie ma on dostępu do części zamiennych, więc w razie jakiejś usterki muszę wysłać na gwarę, lub do serwisu. Co do gwarancji będzie trudno, bo zacisk kupiłem w sklepie lokalnym, klamkę z allegro, (w dodatku zgubiłem paragaon) tak więc być może pozostanie tylko serwis. Jaki proponujecie? Chciałbym żeby robota była zrobiona naprawdę rzetelnie, cena też nie z kosmosu, chociaż priorytetem jest dobre wykonanie..
piotrex pewnie tak zrobię, tylko czy opłaca się wysłać jeśli nie mieli by części zamiennych? Proszę o opinie kogoś kto wysyłał tam coś z hampli shimano, czy mu naprawili, i czy w zadowalający sposób..
PS. Znalazłem paragon z zakupu klamki na allegro i mam teraz dylemat co zrobić gdyż nie wiem co jesz uszkodzone, a jak pisałem wcześniej osobno musiałbym wysłać klamkę a osobno zacisk.
PS. Znalazłem paragon z zakupu klamki na allegro i mam teraz dylemat co zrobić gdyż nie wiem co jesz uszkodzone, a jak pisałem wcześniej osobno musiałbym wysłać klamkę a osobno zacisk.
2011 :
http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=59007
http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=59007
vario bike w Krakowie pomimo wielu pochlebnych opinii na temat tego serwisu ja bym sobie odpuścił, kiedyś kaliemu sie chciało teraz chyba nie za bardzo... nie dość że na zrobienie czegokolwiek trzeba czekać strasznie długo to jeszcze robione jest z łaski.
Moje doświadczenia z tym serwisem są takie że musiałem poprawiać hample (gustawy) 3x u niego w serwisie, po czym sam musiałem jeszcze raz wszytko przelewać, stracona kasa i czas... Kumplowi załatwił coda na cacy (generalnie hampel do wywalenia - rozwalona klamka)
Moje doświadczenia z tym serwisem są takie że musiałem poprawiać hample (gustawy) 3x u niego w serwisie, po czym sam musiałem jeszcze raz wszytko przelewać, stracona kasa i czas... Kumplowi załatwił coda na cacy (generalnie hampel do wywalenia - rozwalona klamka)