[Cieszyn] Two6Player
[Cieszyn] Two6Player
Rower do streetu, dertu. dartmoor two6player przemalowany na bardzo jaskrawy kolor pomaranczu, korba, kierownica i mostek octan one koloru niebieskiego, hamulec hydraulczny Juicy three, obrecze dartmoora blizzard czerwone(do rozowego). jakbyscie gdzies na allegro, forum, czeskich stronach bo mogl tam pojechac, widzieli dajcie znac na forum!! warty gdzies 1500zł. bardzo charakterystyczny wiec moze sie szybko znalezc.
-
- Kontakt:
Jeszcze jedno, co sie moze przydac gdy go przemaluja, to ze ramka byla spawana pod siodlem i na kazdym tam trojkacie jest dodana wstawka aluminiowa. Do Katowic moga rower przywiesc, bo jakas gropa kradnie w Cieszynie i wywozi je, ale nie wiem czy do Czech, czy do Polski. podobno co tydzien jest kolejna kradziez.Dla znalazcy oczywiscie nagroda.
http://allegro.pl/kradziony-rower-ciesz ... 98206.html
problem19 dzwoniłem do Ciebie i sie nagrałem, mam nadzieje że skumałeś o co chodzi (byłem po treningu i ledwo co mówiłem). Zapisuje strone z aukcją, pewnie niedługo jakiś pracownik allegro to usunie.
problem19 dzwoniłem do Ciebie i sie nagrałem, mam nadzieje że skumałeś o co chodzi (byłem po treningu i ledwo co mówiłem). Zapisuje strone z aukcją, pewnie niedługo jakiś pracownik allegro to usunie.
gg: 4709451