Poszukuje producenta karbonowej ramy
Poszukuje producenta karbonowej ramy
Szukam jaka firma zrobiła taką ramkę karbonową do MTB, wszystko miała zrobione azurowo ale nie z mat karbonowych ale z pojedynczych włókien. Dzięki za pomoc.
edit by piotrex: zmienilem nazwe tematu na bardziej pasujaca.
edit by piotrex: zmienilem nazwe tematu na bardziej pasujaca.
B1 team i 5th element
-
- Kontakt:

To?
http://www.delta7bikes.com/shop-bike.htm
w google wystarczyło wpisać : "Carbon mtb frame" i w grafice było na 1 stronie...
rama wazy 1.18 kg

-
- Kontakt:
Las3k_91 Ldz teoretycznie taka konstrukcja jest znacznie mocniejsza od zwyklej carobnowej ramy. Taki jest cel.
A co do błota to nie rama dh, nie wywalasz sie na niej to błota tyle nie zbierze. Pomijam juz fakt, ze wiekszosc ludzi co ma tyle hajsu na rame to raczej nie zawodnicy i nie beda sie cisnac w deszczu
A co do błota to nie rama dh, nie wywalasz sie na niej to błota tyle nie zbierze. Pomijam juz fakt, ze wiekszosc ludzi co ma tyle hajsu na rame to raczej nie zawodnicy i nie beda sie cisnac w deszczu

czasem mnie zadziwiasz.... Nie wiem po jakim kosmicznym błocie jeździsz ale u mnie na Ziemi zawsze najwięcej błota na ramę leci z kół i taka ramka ładnie by je zbierałaSpaced pisze:to nie rama dh, nie wywalasz sie na niej to błota tyle nie zbierze

http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
EZridermiki_ck jechałem i tak rower jest cały uchlapany błotem ale oponki xc nie podnosza tyle błota. Mam rower xc, jezdziłem nim w na prawde dziwnych sytuacjach i nigdy nie był uwalony taka cieżką glina. Mówie z doświadczenia. Może nie mialem szczęscia (?) pojezdzic w takich warunkach. Nie rozumiem czemu sie wam wydaje, ze rower będzie wygladał gorzej niz rower dh po jezdzie w grzązkim błocie ala myslenice na mokro. Zwłaszcza, ze na rowerze xc watpie zeby to było sensowne i przejezdne