Katalogi rowerowe

puchatek
Kontakt:

Katalogi rowerowe

Post autor: puchatek »

Witam,

Piszę prace na temat reklam i budowania wizerunku marki i przekładu tego na korzyści reklamodawców. Opisuje tez katalogi branżowe, a czemu by nie opisać katalogów rowerowych.
Powiedzcie proszę czy dostępne na Polskim rynku katalogi oferują coś więcej niż obrazki. Jeśli mnie pamięć nie myli, to mamy u nas trzy katalogi BikeBoardu'u, Magazynu Rowerowego oraz BigBike wydawany przez Bike Action. Czekam na jakieś opinie z nimi związane. Dzięki za pomoc
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

Wg mnie katalogi są ok. Nie tylko obrazki ale też jak odpowiednio dobrać rower, serwis różnych komponentów, adresy producentów. Jedyne co trochę przeszkadza to rowery i części okładane markami a nie zastosowaniami. Kupuję co roku jeden katalog od ok 5 lat, kiedyś nie miałem neta i się przydawały. Teraz trochę dla kolekcji ale i tak nieraz się zajrzy :)
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

szymon102 to masz odwrotne zdanie niz ja. Sprzetu nie ma, informacji jest za mało, są błędy i ogólnie są zupełnie nie potrzebne w dobie internetu. Chce przekopac istniejące marki to mam mtbr.com (nie wszystkie również :/) albo recki na stronach różnych magazynów.
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

był już taki temat ;)
a co do katalogów to mogą być przydatne...
Aczkolwiek ilość informacji w nich zawartych jest nie wystarczająca, a katalogowanie produktów jest trochę nie tak jak powinno...
Slavvduro
ODPOWIEDZ