Gdzie dostane gąbki
Gdzie dostane gąbki
W budynkach gospodarczych mam sporo miejsca wolnego wiec pomyślałem ze na zimę mogę tam zrobić basen wypełnić go gąbką i ćwiczyć do woli , ale z kąt tu wziąć gąbki , ewentualnie co innego mogę zastosować niedrogiego 

Dzwoń do zakładów w których takowe wytwarzają. Dodam tyle, że na obrzeżach Rzeszowa jest taki zakład, który aż się prosi o pomoc w usunięciu "odpadów poprodukcyjnych" w postaci gąbek o dziwnym kształcie i wszystkich kolorach tęczy. Sprawa wygląda tak, że wystarczy jakiś tydzień wcześniej zadzwonić, zarezerwować sobie gąbki i wpaść po nie dużym samochodem
Nie pamiętam nazwy, ale poszukaj coś po necie: ze stalowej to chyba jeszcze odległość na która znajda się kumple którzy się dorzuca na paliwo, może i użycza auta; zima i poskaczą co na gąbkach

Nie pamiętam nazwy, ale poszukaj coś po necie: ze stalowej to chyba jeszcze odległość na która znajda się kumple którzy się dorzuca na paliwo, może i użycza auta; zima i poskaczą co na gąbkach

[url=http://konar7.pinkbike.com/album/2010-year/]PinkBike[/url]