Suport hope a korba fsa
Suport hope a korba fsa
Witam mam chcialem zapytac o kompatybilnosc suportu Hope Bottom Bracket MTB - Stainless Steel a korba fsa moto x?mam watpliwosci poniewaz porwnojac ceny na CRC na samym dole znalazlem informacje'' NOT SUITABLE FOR USE WITH FSA CRANKS.''nie wiem jak to rozumiec.prosze o odpowiedz na moje pytanie
wiesz co posiadam dwie takie korby i obie są w różnych wersjach tzn. jedna jest z tych nowszych, mocniejszych, a druga z tych bardziej odchudzonych. Obie mają taką samą grubość osi i patrzyłem czy będą kompatybilne z suportem od Shimano SLX/XT/LX/Deore i pasuje.Wiem że saint to dokładnie to samo i sainta może pakować do korb RF, a widziałem korby RF z suportem Hope czyli wychodzi na to ze powinno pasować ale 100% pewności nie mam. Wiem jedynie że korby truvativa i czegoś tam jeszcze mają osie chyba 24mm, a pozostałe typu fsa, shimano mają 22mm albo na odwrót, nie pamiętam już. Więc upewnij się czy te suporty nie są do tych korb co mają inny rozmiar osi.