Chciałbym sie nauczyć stawać na tylnym kole tak jak to robia trialowcy, no i potem może na coś małego wskakiwać ale narazie chciałbym sie tylko dowiedzieć jak sie wogóle tak utrzymuje równowage i jak sie to wogóle robi, bo próbowalem ale nie wychodzi mi zabardzo. Czy żeby stanąć tak na tylnym kole to mam lekko zapedałowąc i szarpnać kiere czy jak ? Mi odrazu rower leci dop przodu albo zeskakuje z pedałów ale nie wiem jak sie mam odchylic i wogóle jaka jest technika. Jak by ktoś był tak mily i dał pare wskazowek to był bym wdzięczny!
Pozdro
Jak to sie robi???
wez jedz powoli , zacisnij przedni hampel takl zeby ci sie koło tylnie podniosło, potem zrób taka jakby kołyske rowerem tzn jak bedziesz stał na przednim kole to wez ciezar ciała do tyłu tak zeby opadło tylnie koło a ty przechylając sie do tyłu wyrywasz kierownice i stajesz na tylnim, wiem ze ciezko to sobie wyobrazic ale ja tak robie , jak bym miał rowwer to jutro bys miał filmik ale niestety nie mam roweru bo czekam na rame i reszte czesci wiec nie pokaze , pozdro
-
- Lokalizacja: Allenstein - Tak Sie Nazywal Olsztyn Za Czasow Prusow...
- Kontakt:
lucid mowi:
jedz powoli, wcisnij przedni, podnies tylne kolo do gory o jakie 10 - 15 cm, pociagnij rower do tylu ( przenies ciezar do tylu )i prubuj utrzymac rownowage jak najdluzej.
ja sie tego nauczysz pozadnie, to potem bedziesz to robil z miejsca bez kolyski.
jedz powoli, wcisnij przedni, podnies tylne kolo do gory o jakie 10 - 15 cm, pociagnij rower do tylu ( przenies ciezar do tylu )i prubuj utrzymac rownowage jak najdluzej.
ja sie tego nauczysz pozadnie, to potem bedziesz to robil z miejsca bez kolyski.
Co Tak Tanio?
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl