Moja przygoda z KORE Torsion Race 2011
Na 1000% byli przez ten cały czas na spotkaniu na Majorce, teraz to do mnie doszło :]
Mam doświadczenie w kontaktach w branży w której pracuje (jak i w rowerowej w której też pracowałem), opóźnienie dobrze ponad 1 dzień i to nie raz czy dwa, nie jest dla mnie standardem, jeśli dla Ciebie jest to spoko.
SeraaXwybacz ale o jakich standardach mówisz ?? ISO jakieś wprowadzamy..24h w braku odpowiedzi to pikuś i nie ma znaczenie w jakim towarzystwie interesy robisz. Sądzę że jako jednostkowy klient nie jesteś priorytetowy w robieniu interesu z dystrybutorem. Kupiłeś w sklepie i to sklep jest łącznikiem między klientem a dystrybutorem. Omijasz ogniwo i płaczesz że nie odpisano na Twoje skargi natychmiast ??
Powiem tak...jesteś zielonym ludkiem na forum i też po wielu wielu postach,godzinach czy nawet dniach reagujesz na głupotę na forum...
wymagasz od innych to zacznij od siebie

PS. Jaką masz pewność że Twoja lekka gleba nie była na tyle mocna i niefortunna aby poległa kierownica ?? Masz film z tej gleby że masz taką pewność..może miałeś pecha i rower przywalił właśnie tak specyficznie że poległa właśnie kiera...??
frango masz małą masę a mocne graty w rowerku,ja czuję jak kiera traci sztywność po sezonie,zapewniam Cię że czuć to doskonale w trakcie jazdy

Killo pisze:. Generalnie nie jest tu omawiana jakość kierownic, lecz jakość i podejście do klienta.
..z tego co rozumiem GWARANCJA została uznana a bije się pianę o to że dystry nie odpisał "kowalskiemu" w sekundę..
Pozdro

http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Schodek gwarancja została uznana możliwe że dopiero teraz 
Mi kasę oddał sklep i to jemu jestem wdzięczny, a nie dystrybutorowi który całą sprawę.
A odpisywanie nie po 24h, a np 48h ( bo napisałem ponad dzień) nie uważam za normalne zwłaszcza że trwa to kilka sekund. Ale jak Tobie pasuje to dopisz sobie w stopce maila żeby Ci ludzie odpisywali po tygodniu bo taki masz fetysz.
"Omijając ogniwo" do tej pory ZAWSZE sprawę miałem załatwianą szybciej (bo sklep nie musi wysyłać towaru drugi raz) Miałem jakiś kontakt z chyba każdym dystrybutorem i wiem że inni załatwiają to lepiej.
Zresztą co to jest za dystrybucja, w swojej branży mam kontakt z prawdziwymi dystrybutorami produktów (przy rowerach to właściwie sprzedaż pół-hurtowa) i uwierz, ale Ci ludzie również wiedzą lepiej co to podejście do klienta.
zabrzmiało to tak jakby to była moja praca, ze swoich prawdziwych obowiązków wywiązuje się bardzo dobrze, a na dh-zone poświęcam tyle czasu ile akurat mi zostanie 
Zamykam temat bo jak już wyżej wspomniałem - czym się chciałem podzielić z ludźmi napisałem na samym początku, a dyskusja jaką zacząłeś prowadzić potem jest bez sensu.

Mi kasę oddał sklep i to jemu jestem wdzięczny, a nie dystrybutorowi który całą sprawę.
A odpisywanie nie po 24h, a np 48h ( bo napisałem ponad dzień) nie uważam za normalne zwłaszcza że trwa to kilka sekund. Ale jak Tobie pasuje to dopisz sobie w stopce maila żeby Ci ludzie odpisywali po tygodniu bo taki masz fetysz.
"Omijając ogniwo" do tej pory ZAWSZE sprawę miałem załatwianą szybciej (bo sklep nie musi wysyłać towaru drugi raz) Miałem jakiś kontakt z chyba każdym dystrybutorem i wiem że inni załatwiają to lepiej.
Zresztą co to jest za dystrybucja, w swojej branży mam kontakt z prawdziwymi dystrybutorami produktów (przy rowerach to właściwie sprzedaż pół-hurtowa) i uwierz, ale Ci ludzie również wiedzą lepiej co to podejście do klienta.
Schodek pisze:Powiem tak...jesteś zielonym ludkiem na forum i też po wielu wielu postach,godzinach czy nawet dniach reagujesz na głupotę na forum...

Zamykam temat bo jak już wyżej wspomniałem - czym się chciałem podzielić z ludźmi napisałem na samym początku, a dyskusja jaką zacząłeś prowadzić potem jest bez sensu.