Komediopisarz BikerJG - kondarbike - najnowsze wieści !

KaczorAC1
Kontakt:

Post autor: KaczorAC1 »

BikerJG pisze:Zenada, mam taka prosbe, w kazdym otwieranym temacie umieszczajcie link do moich aukcji, POWAZNIE poprawia mi to dochody

Pozdro i zycze milej zabawy!
Jesteś zwykłym prostakiem. Nie wiem za kogo Ty się uważasz. To że dla Ciebie pedały za 60 zł są mniej ważne od amortyzatora za 3k świadczy tylko o twoim podejściu do ludzi. O braku szacunku. Możesz odpisywać co Ci się żywnie podoba w stronę mojej osoby. Zdanie takich jak Ty mnie w ogóle nie rusza.

Dziwi mnie fakt że nikt jeszcze się nie pofatygował z informacją do Urzędu Skarbowego. W końcu na kogoś takiego trafisz , bo myślę że dochód masz nie mały , a i podatków nie odprowadzasz.

PS
Uśmiałem się z samego rana. Mógłbyś pisać więcej takich rzeczy. :D
Odpowiedź na allegro Pana Konrada :
[Odpowiedź z:wto 23 lis 2010 11:37:40 CET] Tak, racja, towar doszedl 10 dni po zakupie, ale nie moge odpowiadac za prace Poczty Polskiej i to ze kupujacy oplacil wysylke ekonomiczna. Poza tym jego beszczelne i prostackie zachowanie przechodzi ludzkie pojecie. Jak najdalej od takich.
AlanCK
Kontakt:

Post autor: AlanCK »

KaczorAC1 pisze:Uśmiałem się z samego rana. Mógłbyś pisać więcej takich rzeczy. smile
Odpowiedź na allegro Pana Konrada :
[Odpowiedź z:wto 23 lis 2010 11:37:40 CET] Tak, racja, towar doszedl 10 dni po zakupie, ale nie moge odpowiadac za prace Poczty Polskiej i to ze kupujacy oplacil wysylke ekonomiczna. Poza tym jego beszczelne i prostackie zachowanie przechodzi ludzkie pojecie. Jak najdalej od takich.
Mnie najbardziej rozbraja tłumaczenie typu...

" Koleś kupił ode mnie sprzęt za połowe ceny... i jeszcze ma pretensje że jest niezgdony z opisem " :mrgreen:
Sell: Rower - Intense M9
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

KaczorAC1 pisze:Poza tym jego beszczelne i prostackie zachowanie przechodzi ludzkie pojecie. Jak najdalej od takich.

Hahhaha :D Miszcz ! :D
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

.. post skasowalem, nie mam ochoty dalej prowadzic bezsensownej wymiany zdan
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

BikerJG pisze:Nie rozumiem tego ze jest milion sprzedajacych kt wogole nie wysylaja paczek, wysylaja niesprawne.
i to jest powod dla ktorego Ty mozesz spozniac wysylke?nigdy Ci rodzice (pozdrowienia dla Nich) nie mowili ze nalezy rownac w gore a nie w dol?w sumie jest od cholery złodziei na swiecie,wiec fajnie ze w ogole wyslales te pedaly,a nie przywlaszczyles sobie kasy,prawda?kupujacy powinien byc wdzieczny!
BikerJG pisze:Nie jestem takim msciwym gnojem bo wiem ze w zyciu roznie bywa.
jestes msciwym gnojem bo za zasluzonego neutrala wystawiles klamliwego nega-nie jest tak?
BikerJG pisze:Wam polecam zajac sie soba, nie innymi,
problem w tym,ze Twoje problemy z transakcjami maja wplyw na sprzedaz innych,bo powoduja obnizenie zaufania do sprzedajacych.
BikerJG pisze:wy pospolite polaczki doigradzie sie kiedys kopa w ryj.
glownym pospolitym polaczkiem to poki co Ty tu jestes,bo kombinujesz zeby zarobic,a sie nie narobic.kombinujesz,jak to sie mowilo,jak kon pod gore.

poza tym masz wyjatkowo glupie durne i krzywe wytlumaczenia-co z tego ze koles kupil pedaly za 50% ceny sklepowej?nawet jakby je kupil za 1zl powinienes sie zachowywac zgodnie z ogolnie przyjetym kanonem,ktory swoja droga zamiesciles na swojej stronie o mnie!
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

.....
Załączniki
foka.jpg
foka.jpg (9.5 KiB) Przejrzano 3193 razy
Back in black
BikerJG
Kontakt:

piotrex pisze: to jest powod dla ktorego Ty mozesz spozniac wysylke?nigdy Ci rodzice (pozdrowienia dla Nich) nie mowili ze nalezy rownac w gore a nie w dol?w sumie jest od cholery złodziei na swiecie,wiec fajnie ze w ogole wyslales te pedaly,a nie przywlaszczyles sobie kasy,prawda?kupujacy powinien byc wdzieczny!
nie spoznialem jej celowo

piotrex pisze:jestes msciwym gnojem bo za zasluzonego neutrala wystawiles klamliwego nega-nie jest tak?
tak wystawilem, mam do tego prawo, czliwiek mnie zdenerwowal i moze teraz gdybym mogl wystawil bym inny komentarz

piotrex pisze:problem w tym,ze Twoje problemy z transakcjami maja wplyw na sprzedaz innych,bo powoduja obnizenie zaufania do sprzedajacych.
Nie, to nie o to chodzi, ty i kilku innych macie poprostu problem stricte do MNIE

piotrex pisze:glownym pospolitym polaczkiem to poki co Ty tu jestes,bo kombinujesz zeby zarobic,a sie nie narobic.kombinujesz,jak to sie mowilo,jak kon pod gore.
Pewnie ze kombinuje, ale mozesz mi wierzyc ze na opoznieniu wysylki pedalow NIC NIE ZAROBILEM, ale jaja co?

piotrex pisze:poza tym masz wyjatkowo glupie durne i krzywe wytlumaczenia-co z tego ze koles kupil pedaly za 50% ceny sklepowej?nawet jakby je kupil za 1zl powinienes sie zachowywac zgodnie z ogolnie przyjetym kanonem,ktory swoja droga zamiesciles na swojej stronie o mnie!
I w 99% tak jest, czasmi poprostu cos nie idzie tak jak trzeba, stad takie sytuacje Sherlock-u.
piotrex
Kontakt:

BikerJG pisze:tak wystawilem, mam do tego prawo, czliwiek mnie zdenerwowal i moze teraz gdybym mogl wystawil bym inny komentarz
no to skoro sam przyznajesz ze wystawiles klamliwy komentarz to dlaczego piszesz ze nie jestes msciwym gnojem i dlaczego nie uzyjesz magicznego zwrotu "przepraszam" w stosunku do kupujacego?
BikerJG pisze:Nie, to nie o to chodzi, ty i kilku innych macie poprostu problem stricte do MNIE
ojej,ten niedobry,zly,gópi moderator sie na mnie uwzial,buaaaaaa!!!!!
stary,dajze spokoj bo naprawde przechodzisz ludzkie pojecie-w temacie o korbie Cie bronilem bo uwazalem ze nawet jesli korba faktycznie byla peknieta wczesniej to problemem kupujacego jest to ze nie obejrzal jej dokladnie.
mam prawo do swojego zdania i je wyrazam,starajac sie zachowac obiektywizm,a co do argumentu ze sie uwzialem-zalosne.
BikerJG pisze:I w 99% tak jest, czasmi poprostu cos nie idzie tak jak trzeba, stad takie sytuacje Sherlock-u.
skoro tak,to dlaczego podnosisz argument,ze kupujacy powinien sie cieszyc ze kupil pedaly za 50% ceny sklepowej?to Twoje slowa przeciez.

p.s.zaimki osobowe (Ty,Cie,Tobie,etc) piszemy z duzej litery-kwestia szacunku i dobrego wychowania.
LestatBiker
Kontakt:

piotrex pisze:ojej,ten niedobry,zly,gópi moderator sie na mnie uwzial,buaaaaaa!!!!!

Mistrzostwo! Polać Zielonemu! :mrgreen: Padłem haha!
Back in black
BikerJG
Kontakt:

piotrex pisze:no to skoro sam przyznajesz ze wystawiles klamliwy komentarz to dlaczego piszesz ze nie jestes msciwym gnojem i dlaczego nie uzyjesz magicznego zwrotu "przepraszam" w stosunku do kupujacego?
cytat z forum EMTB "Tak jak pisalem, przepraszam za komentarz, co do wysylki wyszlo jak wyszlo, nic tego nie zmieni, mam nadzieje ze jednak ktos pozostanie obiektywny i zachowa swoje zdanie."

piotrex pisze:skoro tak,to dlaczego podnosisz argument,ze kupujacy powinien sie cieszyc ze kupil pedaly za 50% ceny sklepowej?to Twoje slowa przeciez.

nie do konca zrozumiales to co chcialem przekazac, chodzi mi o to ze pedaly otzrymal i w gruncie rzeczy nic specjalnego sie nie stalo, chociaz ja stracilem 2 pary pedalow i kupe czasu.

piotrex pisze:p.s.zaimki osobowe (Ty,Cie,Tobie,etc) piszemy z duzej litery-kwestia szacunku i dobrego wychowania.
Pisze szybko i jesli chodzi o forumowe wypowiedzi poprostu sie tego oduczylem, ale polecam zalozyc temat "Bikerjg z Jeleniej Góry nie uzywa zaimkow osobowych"
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

BikerJG pisze:Pisze szybko i jesli chodzi o forumowe wypowiedzi poprostu sie tego oduczylem, ale polecam zalozyc temat "Bikerjg z Jeleniej Góry nie uzywa zaimkow osobowych"
w następnym temacie który założy ktoś oszukany przez Ciebie będzie można o tym wspomnieć

Mam pytanie, BikerJG korzysta teraz tylko z konta allegro "konradbike", czy może jakiegoś jeszcze?
BikerJG
Kontakt:

SeraaX korzystam z jednego konta na allegro, wpisz sobie na czarna liste.
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

mam to i poprzednie, ale chciałbym mieć i następne
Zachęcam też innych do omijania takich sprzedawców, może warto przypomnieć kilka innych tematów o Tobie:

http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=53619
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=54831
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=55551
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=61717
piotrex
Kontakt:

BikerJG pisze:nie do konca zrozumiales to co chcialem przekazac, chodzi mi o to ze pedaly otzrymal i w gruncie rzeczy nic specjalnego sie nie stalo, chociaz ja stracilem 2 pary pedalow i kupe czasu.
ano faktycznie,nie zrozumialem bo-cytujac za forumrowere.org- "Wszytskie terminy, opoznienia i korespondencje sa prawdziwe, lecz nie rozumiem czlowieka ktory kupil pedaly za polowe ceny, owszem dostal je x dni za pozno ale jednak otrzymal przesylke."
to dla mnie brzmi na zasadzie "kupil tanio,niech sie cieszy ze w ogole dostal.a ze pozno?phi.."
sam pewnie przyznasz po ponownym przeczytaniu ze tak to brzmi.

swoja droga:
BikerJG pisze:ja stracilem 2 pary pedalow i kupe czasu.
na forumrowerowe.org Tobo prosil Cie o dowod nadania pierwszej paczki-zdaje sie ze nie dostal.dziwne rzeczy piszesz o tych odbiorach przez nie-adresatow,az sie wierzyc nie chce...
BikerJG pisze: polecam zalozyc temat "Bikerjg z Jeleniej Góry nie uzywa zaimkow osobowych"
to bedzie zbedne,po prostu dopiszemy to do tematu: uwaga na tego sprzedajacego ;).
LestatBiker
Kontakt:

Wstyd, wstyd, jeszcze raz wstyd, klientów się traci przez takie tematy, a nie zyskuje...
Czytając tematy o BikerJG, tonąc w agonii śmiechu, stwierdzam iż Ten sprzedawca w moich oczach wygląda tak:
Załączniki
pinokio.jpg
pinokio.jpg (77.15 KiB) Przejrzano 3026 razy
Back in black
tobo
Kontakt:

Post autor: tobo »

Mój Sprzedawca udziela się na forum emtb:

http://www.emtb.pl/forumo/showthread.ph ... 2#pid88482

Oraz forumrowerowe.org

http://www.forumrowerowe.org/topic/8012 ... ntry794009

od wczoraj zmienił ton wypowiedzi.

Może ustosunkuje się do własnych wypowiedzi tu, w tym temacie? stronę wcześniej byłem kim byłem, nagle jestem - w jego postach - kimś innym.
Co za przemiana.

Hm, są jeszcze inne fora rowerowe: forumrowerowe.pl, bikeforum.pl, fora regionalne....

"to co zrobisz wraca do ciebie" - jak mówi stare przysłowie.

Wszędzie znajdą się ludzie dotknięci plagą Jeleniogórskiego Widma....
dziadek_dzidek
Kontakt:

Post autor: dziadek_dzidek »

Po przeczytaniu kilku podobnych tematów aż zdziwienie Mnie bierze, że załoga DH-zone nie wprowadziła jeszcze czegoś takiego jak "permanentny BAN" na forum- np. banuje się takiego delikwenta, a jeżeli ów delikwent zarejestruje się potem pod innym nickiem i jakiekolwiek znaki będą wskazywać, że jest to nadal ta sama osoba- z miejsca będzie się gościa banować aż do skutku, aż mu się odechce...

Zróbcie coś ludzie, bo aż żal bierze, gdy się czyta takie tematy... :|
piotrex
Kontakt:

dziadek_dzidek niestety BikerJG sprzedaje przez allegro,nie przez nasze forum.Mozesz byc pewny,ze jesli powstanie kiedys dzial gielda to BikerJG bedzie mial na niej permanetnego bana.
Natomiast poki co jedyne czym moze zarobic na bana jest niestosowanie sie do ogolnie przyjetych regul panujacych w internecie i na tym forum-tj np niestosowanie sie do prosb (polecen) moderacji.
matekozak
Kontakt:

Post autor: matekozak »

ładna spinka panuje na tym forum :D Rozumiem żebyś się mógł denerwować gdyby ci posłał kilo ziemniaków, kupiłeś sobie pedały za pół darmo i jeszcze się nie podoba. ja też parę razy u niego kupowałem, ale jak zadzwoniłem zawsze odebrał telefon i wyjaśnił sprawę. Raz mi może paczka szła trochę dłużej niż normalnie idą paczki priorytetem ale zawsze dostałem to co było napisane na aukcji.
Iron horse sunday 08 WC
Zablokowany