Bajkopisarz Konrad J. - bikerJG - konradbike - versusss

kasprzak
Kontakt:

Post autor: kasprzak »

0gór wyższa matma ;d
BikerJG pisze:Hamulec zostal wyslany do chlopaka w piatek, zwlekalem z wysylka bo serwisant ze znajoego sklepu obiecal mi inna klamke.

Ogór co to się nie czyta dokładnie xd?
[url=http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=16350529/]good stuff[/url]
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

REKLAMA!

http://www.youtube.com/watch?v=ZmXswHuxy98

(telenowela kryminalna przerwana w celu nadania reklam :) )
Back in black
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

BikerJG pisze:Dla was to ze tematow o mnie bylo sporo jest jasne - oszust, lecz wysylam dziennie okolo 5-10 paczek, do polski i za granice, nie mozna mnie traktowac jak prywatnego uzytkownika, tylko kogos komu przez lapy przechodzi masa sprzetu, a czasmi na tym forum jestem traktowany jak ktos kto raz na jakis czas cos wystawi.

Wybacz ale 5-10 paczek to nie jest jakaś powalająca ilość i można to spokojnie ogarnąć,zrobienie dokładnego - ostrego - zdjęcia też nie wymaga ukończenia akademii filmowej a opisania przedmiotu nie pochłania 4 godzin.A gdy czytam enty temat o tym że ktoś z Tobą ma kłopoty to się dziwię..że jeszcze sprzedajesz i że ktoś z Tobą robi interesy.

Wiadomo że każdemu trafi się "słabszy" dzień ale Ty masz chyba słabszy okres...

Powodzenia
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

BikerJG Ciebie to chlopie los krzywdzi. A to coś przeoczysz, a to poczta da dupy, a to pomylisz adres. Same nieszczescia do Ciebie lgną...
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

Schodek gowno mozesz powiedziec o tym czy jest to powalajaca ilosc czy nie bo nigdy nie miales doczynienia z trybem zycia jaki prowadze.

Mniejsza z tym, sprawa sie wyjasni jak paczka dojdzie, prosze u mnie nie kupowac, bedzie mi smutno i zle. Sorry za beszczelnosc, ale temat zrobil sie jednolity i nudny, poczekajmy na wiadomosc chlopaka od hamulca.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

miazga.najslynniejszy ze Sprzedajacych czesci na wieksza skale (niestety w negatywnym tego slowa znaczeniu),a ludzie dalej nie prosza o doprecyzowanie opisow i wiecej zdjec.
KaczorAC1 nawet jakby kupil ten rower na m3 za 2k zlotych i chcial za sama rame 4k to co nam do tego? jego prawo i pisanie "nie przeplac" jest glupie.
BikerJG jesli nie wyrabiasz z iloscia sprzedawanego sprzetu (bo jesli nie masz czasu na dokladne sprawdzenie stanu technicznego,nie mowiac o wysylkach) to albo ogranicz sprzedaz,albo zatrudnij kogos do pomocy,bo akurat to ze duzo sprzedajesz nie jest zadnym wytlumaczeniem-wprost przeciwnie.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
matekozak
Kontakt:

Post autor: matekozak »

ja już parę razy kupowałem u BikerJG i zawsze wszystko było w należytym porządku, jeśli czegoś się nie wie można do niego napisać albo zadzwonić anie robić wiecznie jakieś cyrki.
Iron horse sunday 08 WC
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

No! W końcu wszystko się zakończyło.

Więc tak,
hamulec dostałem z powrotem wczoraj wieczorem, w paczce sprzedający dorzucił gratis gripy i ochraniacze na łokcie (jak nowe) - w ramach tego prezentu jak pisał parę postów wyżej- tu mogę osobiście mu podziękować przy wszystkich;] Na pewno się przydadzą.
Pieniądze za uszkodzoną klamkę i spaloną tarczę wpłynęły dzisiaj.

Szkoda,że wszystko tak długo trwało,ale ważne że przynajmniej już jest OK.

Sprawa wyjaśniona!
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
BikerJG
Kontakt:

szymon102 maly edit, ochraniacze sa nowe, wylecialy z opakowania i lezaly w kartonie z czesciami - i nie klamie! ;P Jeszcze raz przepraszam szymona za zamieszanie.

Pozdro
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

BikerJG Przepraszasz Damiana, ja (Szymon) pisałem tylko pierwszego posta :P
Tak czy inaczej cieszę się, że wszystko się wyjaśniło.
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
BikerJG
Kontakt:

szymon102 Sry, sugerowalem sie loginem, pamietalem ze Damiana ;)
ODPOWIEDZ