Witam serdecznie stery (nie maszyny) są praktycznie rzecz biorąc nowe ( tylko miesiac jeżdzenia i to bez katowania.
A jakkolwiek bym ich nie skręcał zawsze jest luz , wydaje mnie się , że bardziej na górze główki odczuwalny jest niż na dole.
Już mi po prostu słabo bo nie wiem co z nimi zrobić , czy stery złe czy może wina główki
Da się to jakoś sprawdzić ?
Problem ze sterami zintegrowanymi
-
- Kontakt:
Problem ze sterami zintegrowanymi
Heksa_chloro_cykloheksan
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sprawa wyjaśniona
Trzeba było znacznie ściagnąć śrubkę od grzybka. Zapomniałem poluzować górnej półki i stad problem
Mimo wszystko jednak pierwszy raz spotkalem sie z takim luzem... być może dlatego, że Amor jest pod większym kątem niż w poprzednich moich maszynach .
Rada dla potomnych : odkręć wszystko , a następnie w pierwszej kolejności grzybek skręć , później zabierz się za półkę i mostek

Trzeba było znacznie ściagnąć śrubkę od grzybka. Zapomniałem poluzować górnej półki i stad problem
Mimo wszystko jednak pierwszy raz spotkalem sie z takim luzem... być może dlatego, że Amor jest pod większym kątem niż w poprzednich moich maszynach .
Rada dla potomnych : odkręć wszystko , a następnie w pierwszej kolejności grzybek skręć , później zabierz się za półkę i mostek

Heksa_chloro_cykloheksan