Go pro Hero HD- dylemat...

GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

no to wysyłaj i trać kasę :) ostatnio nasz wspólny znajomy prosił moją mamę, żeby małą pierdołę mu do USA zabrała i wysłała na dany adres bo z Polski taka wysyłka ponoć taka droga...
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Ufik
Kontakt:

Post autor: Ufik »

Ufik no tak ale wiekszosc ludzi oglada to na kompach/lapkach z małymi monitorami gdzie 720 od 1080 nie rozróznisz Wink
no tak i dodatkowo bez odpowiedniej rozdzielczosci, bo ze cos jest na stronie jak np. YT 1080 to dupa a nie full hd majac np. zwykly monitor
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Ufik jak ktos ma jeszcze CRTka to prawie na bank ogarnie ;) Full HD Monitor tez <700zl mozna miec 24 calowy. Po prostu przy rozdzielczosci <30 cali miedzy HD Ready,a Full HD róznica jest minimalna. Kumpel zmienił Bravie na Bravie i zawsze jak u niego jestem to nie kminie po kiego grzyba.
BIG_boy
Kontakt:

Post autor: BIG_boy »

ja sie wypowiem bo wiem co do go pro hd tez sie martwiłem co bedzie gdyby..
gwarancja albo cuś.
Ale zamówiłem kamerke helmet z PINKBIKA za 930zł z przesyłka i nie było mowy o cle wiec jak by co to polecam pinka
Po drógie moje wątpliwosci zostały rozwiane co do gwarancji jak po tygodniu dostałem 2gą kamerke nie wiadomo z kąd i jak za free.

najlepiej ogladac bezposrednio na lcd fullhd z kamerki poprzez załaczony kabel wtedy to WIDAĆ!!

ODPOWIEDZ