Pierwszy film w nakręcony w 360
Patent Sony strasznie gadżeciarski i zabawkowy przy produkcie YellowBird.
Nie chciało mi się czytać opisu kamery, ale wygląda jakby były tam 4 obiektywy, a potem odpowiedni soft skleja to w jedną całość.
Fakt, że kamerę podłącza się kablem do laptopa wskazuje na to, że ciężar materiału jest zbyt duży by ładować do na kartę.
Nie chciało mi się czytać opisu kamery, ale wygląda jakby były tam 4 obiektywy, a potem odpowiedni soft skleja to w jedną całość.
Fakt, że kamerę podłącza się kablem do laptopa wskazuje na to, że ciężar materiału jest zbyt duży by ładować do na kartę.
pozdro
frango
frango
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
filmy rowerowe, filmy rowerowe... pierdzielenie, a wyobrażacie sobie filmy wojenne, akcji, czy jakieś historyczne bitwy realizowane w tej technologi??? Jak dla mnie to jest mega patent i czekam aż będzie masowo wykorzystywany. A kto powiedział, że ten obraz nie będzie mógł być realizowany w 3D?!
gg: 701107
To też dobry bajer: http://www.pinkbike.com/photo/4258519/
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
-
- Kontakt:
Właśnie najświetniejsze jest to, że np. przy akcji, gdzie nie ma jednego wątku (nie sprecyzuje tu jaki to może być film - równie dobrze wojenny jak i rowerowy, w którym ejdzie wielu riderów) za każdym obejrzeniem widzimy co innego, to już nie jest obejrzenie NWD raz w roku dla przypomnienia, dłuzszy film mozna ogladac kilkanascie razy, jesli kogoś tematyka interesuje. MEGA
-
- Kontakt:
o kant dupy roztluc takie ogladanie ;p nie wiadomo gdzie sie patrzec, i obracajac caly czas mozna sie zgubic i przegapic ciekawe momenty ;p
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM