zabijanie zwierzat
heh, mnie tez bardziej rusza jak ktos męczy zwierzęta niz jak napierdala człowieka, ale mimo wszystko jak dla mnie fotka zajebista. koleś przeciez nie zrobił tego specjalnie, i pewnie nie miał szans żeby tego uniknąc. gdybym ja zobaczył takiego wiewióra u kumpla na tarczy...hehe, polew miesiąca
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=434847
-
- Kontakt:
NO NAGLE WSZYSCY TACY WSPÓŁCZUJĄCY A CO WCZORAJ ALBO DZISIAJ, ALBO WCZEŚNIEJ JEDLIŚCI????????????
WPIERDALACIE MIĘCHO NIE ZASTANAWIAJĄC SIĘ SKĄD ONO JEST.
JEDNA WIEWIÓRKA SIĘ WKRĘCI I JUŻ JEST O CZYM GADAĆ. A JAK JECIE CODZIENNIE KOTLETA, ROSÓŁ ITD... TO CO???
TE ZWIERZĘTA GINĄ W TAKI SAM SPOSÓB.
NIE PIERDOLCIE TU O TYM, ŻE SZKODA JEJ. NAJPIERW ZASTANÓWCIE SIĘ NAD SOBĄ.
WPIERDALACIE MIĘCHO NIE ZASTANAWIAJĄC SIĘ SKĄD ONO JEST.
JEDNA WIEWIÓRKA SIĘ WKRĘCI I JUŻ JEST O CZYM GADAĆ. A JAK JECIE CODZIENNIE KOTLETA, ROSÓŁ ITD... TO CO???
TE ZWIERZĘTA GINĄ W TAKI SAM SPOSÓB.
NIE PIERDOLCIE TU O TYM, ŻE SZKODA JEJ. NAJPIERW ZASTANÓWCIE SIĘ NAD SOBĄ.
POPIERAM!!!
CO PRAWDA JA TO SWOJE NAPISAŁEM ZŁOSLIWIE I SAM NIE MAM W SOBIE NIC Z SADYSTY,ALE TO JUZ SIE STAŁO I SIE NIE ODSTANIE I NIE ZAMIERZAM CZEGOŚ TAKIEGO POWTÓRZYĆ,C Z JAKIMKOLWIEK ZWIERZAKIEM ,SAM ICH TROCHE MAM.
TROCHE DYSTANSU,MYŚLICIE ŻE FACET SPECJALNIE SOBIE WKRECIŁ WIEWIÓKE W PRZEDNIE KOŁO?? KURRWA!
CZYŻBYŚMY MIELI SAMYCH JAROSZY,CZY WEGETARIAN NA FORUM,ZARAZ PADNE ZE ŚMIECHU!! HAHAHAHAHAAA!!
CO PRAWDA JA TO SWOJE NAPISAŁEM ZŁOSLIWIE I SAM NIE MAM W SOBIE NIC Z SADYSTY,ALE TO JUZ SIE STAŁO I SIE NIE ODSTANIE I NIE ZAMIERZAM CZEGOŚ TAKIEGO POWTÓRZYĆ,C Z JAKIMKOLWIEK ZWIERZAKIEM ,SAM ICH TROCHE MAM.
TROCHE DYSTANSU,MYŚLICIE ŻE FACET SPECJALNIE SOBIE WKRECIŁ WIEWIÓKE W PRZEDNIE KOŁO?? KURRWA!
CZYŻBYŚMY MIELI SAMYCH JAROSZY,CZY WEGETARIAN NA FORUM,ZARAZ PADNE ZE ŚMIECHU!! HAHAHAHAHAAA!!
IGNORANTION is BLISSSssss...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[quote="Mistrz"]
TE ZWIERZĘTA GINĄ W TAKI SAM SPOSÓB.[/quote]
Rzeznicy jeżdżą po masarni zjazdówkami i wkręcają krowy między tarcze i amory :)
Wyluzuj trochę, i zostaw ludziom wybór w kwestii jedzenia. Poza tym ta wiewiórka mogła się długo męczyć ale w masarni nikt tak zwierząt nie zabija (nie znęca się nad nimi), kumpel pracował w masarni i zapewniamm was że to nie wygląda tak jak wyobraża sobie większość z was. Oczywiście wyjątki się zdarzają (co potwierdzają filmy pokazywane niedawno w telewizji).
Nie to żebym był sadystą bo nie jestem , sam mam psa i nienawidzę kiedy ktoś męczy zwierzęta, ale jest zasadnicza różnica między tymi którzy je zabijają żebu je zjeść i tymi którzy się nad nimi znęcają...
TE ZWIERZĘTA GINĄ W TAKI SAM SPOSÓB.[/quote]
Rzeznicy jeżdżą po masarni zjazdówkami i wkręcają krowy między tarcze i amory :)
Wyluzuj trochę, i zostaw ludziom wybór w kwestii jedzenia. Poza tym ta wiewiórka mogła się długo męczyć ale w masarni nikt tak zwierząt nie zabija (nie znęca się nad nimi), kumpel pracował w masarni i zapewniamm was że to nie wygląda tak jak wyobraża sobie większość z was. Oczywiście wyjątki się zdarzają (co potwierdzają filmy pokazywane niedawno w telewizji).
Nie to żebym był sadystą bo nie jestem , sam mam psa i nienawidzę kiedy ktoś męczy zwierzęta, ale jest zasadnicza różnica między tymi którzy je zabijają żebu je zjeść i tymi którzy się nad nimi znęcają...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
EJ MISTRZU!
JESTEŚ MASTA W NIEJEDZENIU ZWIERZAKÓW NIE PADNE,BO JAK NARAZIE JESTEŚ JEDNYM,
ŚMIAŁBYM SIĘ GDYBY WSZYSVY WY,KTÓRZY ZRECIE MIĘCHO JAK NORMALNY DRAPIEŻNIK FKURWIACIE SIĘ O SARKAZM ZE ZDJECIA 'WKRĘCONEJ' WIEWIÓKI BYLI TAKIMI WEGETARIANAMI.
ZAJEBISTE ZDJĘCIE HAHAHAHAHAHAHHAAAAAA!
DO SADYZMU MI DALEKO
ALE I TAK FAJNE HAHAHAHAHAA
EE NO DOBRA JESTEM SADYSTĄ ZARZYNAM TRZY PSY DZIENNIE DECHĄ Z GWOZDZIEM,WIWIÓREK NIE LICZĘ ALE PARĘ TYSIĘCY BĘDZIE..
KAC MORALNY?? SKĄD!!
UUUUUUUUUUUUUU...MAM WPIERDOL..CHLIP SMARK...HUHUHUHUHHHU...
JESTEŚ MASTA W NIEJEDZENIU ZWIERZAKÓW NIE PADNE,BO JAK NARAZIE JESTEŚ JEDNYM,
ŚMIAŁBYM SIĘ GDYBY WSZYSVY WY,KTÓRZY ZRECIE MIĘCHO JAK NORMALNY DRAPIEŻNIK FKURWIACIE SIĘ O SARKAZM ZE ZDJECIA 'WKRĘCONEJ' WIEWIÓKI BYLI TAKIMI WEGETARIANAMI.
ZAJEBISTE ZDJĘCIE HAHAHAHAHAHAHHAAAAAA!
DO SADYZMU MI DALEKO
ALE I TAK FAJNE HAHAHAHAHAA
EE NO DOBRA JESTEM SADYSTĄ ZARZYNAM TRZY PSY DZIENNIE DECHĄ Z GWOZDZIEM,WIWIÓREK NIE LICZĘ ALE PARĘ TYSIĘCY BĘDZIE..
KAC MORALNY?? SKĄD!!
UUUUUUUUUUUUUU...MAM WPIERDOL..CHLIP SMARK...HUHUHUHUHHHU...
IGNORANTION is BLISSSssss...