A ja podejrzewam, że na pewno pewna część z Was mając na głowie tyle towaru co BikerJG, tyle sprzedanego towaru co BikerJG to też zdażały by się Wam wpadki. Może raz większe, raz mniejsze, ale na pewno by się zdarzały.
Tego ile towaru sprzedaje bez problemów nikt nie widzi, tylko On sam. Jeżeli na prawdę handluje taką ilością towaru co pisał, i ogarnia to w takim stopniu jakim ogarnia to mam do niego szacunek. Mi też, zdażają się się przesuwy wysyłki o 2tyg bo mam czasami tyle na głowie, że po prostu nie mam czasu jechać na pocztę i wysłać paczki (szkoła, praca, treningi), ale o wszystkim informuję kupujacych ( ewidentnie nie mam ich tyle co BikerJG). Zastrzegłem sobie wysyłkę towaru do 10dni roboczych od wpłaty i jeżeli komuś te warunki nie odpowiadają to niech nie licytuje.
Jeżeli komuś coś nie pasuje to z tego co czytałem BikerJG przyjmuje zwroty, bo wie że w tej cenie i tak to sprzeda. Wg mnie ma po prostu luźne podejście do sprawy... Może troche za luźne, bo mógł by się trochę bardziej zorganizować i większości spraw by nie było...
KP miał kilka spraw o których nie wiem, ale nie interesuje mnie to. Chce to niech handluje sprzętem, ktoś nie chce to niech u niego nie kupuje. Jego nick na allegro znacie, jeżeli ktoś będzie przezorny to na pewno przed zakupem znajdzie ten temat i pomyśli czy na pewno chce u niego kupić.
Ja kupiłem swego czasu kierownice u kol. BikerJG w pon, a paczka była u mnie w czw razem z księgowaniem przelewu, wiec nie mam mu nic do zarzucenia. I jeżeli przyjdzie mi skorzystać z jego usług ponownie, to mam nadzieję, że podejdzie równie profesjonalnie jak poprzednio.
BikerJG życze trochę więcej organizacji i profesjonalniejszego podejścia
Tyle w temacie, pzdr
ps. nie jest to żadna reklama, BikerJG nie znam osobiście, więc bez podtekstów.