Komediopisarz BikerJG - kondarbike - najnowsze wieści !

BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

kolec1234 brak mi slow, nie ja pisalem ze jestes oszust tylko LUDZIE Z FORMUM, ja nie wytoczylem takiej tezy. Sorry ale nie powstrzymam sie.

Nie jestes znany z tego ze oszukujesz ludzi bo ja nie twierdze tak i nigdy nie twierdzilem, ale z tego ze madrzysz sie, OBRABIASZ DUPE za plecami, szpiegujesz innych i jezdzisz jak 12 latek.

Wg mnie jestes poprostu dwulicowy i perfidny, kazdy mowi mi jak pieknie sie o mnie wyrazasz a juz chyba zapomniales jak rok temu (2 lata po kupnie mojej santy) jeszcze przyjezdzales do mnie i byles spoko gosc.

kasprzak Myslisz santy ale bardzo dziekuje ci za przypomnienie tematu, moze ktos sobie przeczyta i pomysli "co on do uja zrobil nie tak, pekla mu rama w PIERWSZY DZIEN uzytkowania, cos chyba nie halo?", poza tym bylo to 3 czy 4 lata temu, nie mialem wtedy tak duzej wiedzy na temat kolarstwa jak teraz.

W dodatku TY NAPISALES DO MNIE zebym nie oddawal ci kilku stow za rower bo wyszlo jak wyszlo, za co bylem ci bardzo wdzieczny wiec piszac inaczej poprostu klamiesz.

kolec1234 dla mnie jestes dnem, brak mi slow! Obwiniaj ludzi z FORUM kt obrzucili Cie blotem, bo to oni mieli wplyw na opinie na twoj temat, a nawet nie wiesz co ludzie mowia.

A teraz zapraszam forum do dyskusji o KONRADZIE ktoremu pekla rama kiedy pierwszy raz na niej wyjechal. MIAZGA
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

BikerJG kultury trochę, nie jesteś u siebie w chlewie.
BikerJG pisze:A teraz zapraszam forum do dyskusji o KONRADZIE ktoremu pekla rama kiedy pierwszy raz na niej wyjechal. MIAZGA
raczej wywalił w drzewo, co by już nie było takie dziwne
BikerJG
Kontakt:

SeraaX tak, wywalilem w drzewo, nidgy nie mialem zadnych watpliwosci co do tego.

Kilka wypowiedzi z pierwszych 2 stron tematu, powiedz mi Sliwa gdzie ja Cie obwinilem co? Gdzie ja napisalem zle slowo na twoj temat.

4 dni ? Shocked niewierze...ej ten spaw wyglada podejrzanie kupowales nowa rame ?czy to jakas urzywka?
Moja odpowiedz na PIERWSZE podejrzenie co do pekniecia:
BikerJG pisze:
uzywka, ale spaw dziwnie wyszedl na foto, jest w 100% oryginalny.

Moje stanowisko w sprawie podejrzen:
BikerJG pisze:
byla za 9000zl, ja kupilem za 7000zl, nie ********** ze byla z nia cos nie tak, wszystko bylo ok, spaw tylko na zdjeciu tak wyglada, lakier oryginalny i spaw tez, jest w idealnym stanie, nie ma nawet odpryskow.. Bd spawal i tyle, na orange 223 tez smigaja spawanych i dziala... Pzdr
BikerJG pisze:KaczorAC1... rama jest pospawana oryginalnie w sancie, lakier tez jest oryginalny, nie ma co do tego watpliwosci, sprzedajacy to moj kumpel, kupilem ja duzo taniej niz na allegro. W stanach co 5 jest pospawana.
Spaced pisze:
Panowie jego sprawa i jego kolega. Nie chce sie domagać to niech sie nie domaga.

I na koniec moja opinia, ktora od poczatku taka byla:
BikerJG pisze:Sprzedajacy poczowa sie ale nie bedzie mi oddawal kasy, to chyba normalne, bylem mu wiien 400zl to powiedzial zebym nie oddawal, chociaz na spawanie bedzie. Pzdr

Ogolnie Kolec, Sliwa, Michal czy jak tam Cie nazwac, zaluje ze wogole odpowiadalem ci czesc, jak mozna byc tak beszczelnym, zaatakowales mnie w tym temacie dlatego ze wiesz ze nie mam jak sie bronic, dlaczego nie napisales o tym w temacie wtedy, dlaczego jak bylismy NIE RAZ na biku, czy jak widzielismy sie gdziekolwiek nie powiedziales mi w twarz ze zrobilem z Ciebie oszusta, kretacza czy kogokolwiek.
quilong
Kontakt:

Post autor: quilong »

BikerJG"ty tepa palo""jestes zwykla ciota""jestes poprostu dwulicowy i perfidny""dla mnie jestes smieciem i dnem"

Nikt Ciebie tutaj nie obraża...więc szanuj innych i wypowiadaj się kulturalnie.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
BikerJG
Kontakt:

quilong Przeczytaj wypowiedz KOLCA i zastanow sie czy on w zaden sposob mnie nie obrazal. Trudno miec szacunek do osoby ktora mnie oczernia, KLAMIE i miesza z blotem nie tylko na forum, ale wszedzie. Inna sprawa ze kazdy zna go z tej strony.

Dla mnie temat zamkniety, zacytowalem chyba dosc wypowiedzi zeby udowodnic ze to co napisal kolec to jeden wielki stek bzdUr.
Pozdro
tien_wang
Kontakt:

Post autor: tien_wang »

BikerJG,licho wie,czym Ty sie w tej silowni koksujesz,ale zle to wplywa na Twoja psyche i poziom agresji.Widac sporo musi byc prawdy w tym,co pisza,skoro tak gwaltownie reagujesz,bo niewinni by sie tym nie przejmowali.A wyzywanie od downow,ciot itp swiadczy jedynie o tym,jakim sam jestes wciaz niedojrzalym gnojkiem i tyle.
kolec1234
Kontakt:

Post autor: kolec1234 »

Ja powiem tylko tyle zaprzecz temu, że nigdy nie sprzedałeś części przemalowanej, mowa tu o amortyzatorach FOX, jako cześć z innego roczniak to raz zaprzecz, że nigdy nie sprzedałeś pękniętej ramy mowa tu o specu demie i zaprzecz że nigdy nie mówiłeś o mnie że ja jestem oszustem.
I miej na tyle odwagi aby się przyznać że to TY rozwaliłeś o drzewo ten rower.
Jeżeli rzeczywiście to wszystko jest nieprawdą zwracam honor niestety obaj o tym wiemy, że tak nie jest, a pisać sobie o mnie możesz jak chcesz i tak dalej ja się ciesze tylko z tego że w końcu ludzie zaczynają się przekonywać jakim jesteś kolesiem, dobry teks z tym 12 latkiem że tak powiem na poziome :lol:.

A i twoja reakcja dowodzi tylko tego co pisałem wcześniej nie potrafisz spokojnie przyjąć jakichkolwiek słów krytyki nerwy, nerwy, nerwy w tym wieku to rokuje szybkim zawałem, czego ci nie życzę.
http://www.pinkbike.com/photo/8243799/
BikerJG
Kontakt:

kolec1234
Pekniete demo to ja kupilem, nie sprzedalem. Poza tym odrazu gdy sie o tym dowiedzialem SAM zadzonilem do chlopaka ktory je kupil, do tej pory mam z nim kontakt i jest zadowolony z zakupu.

A gdzie ja napisalem ZE NIE JA ROZWALILEM TEN ROWER? hahaha sliwa znowu grzyby jadles? Tamten temat zalozylem gdyz chcialem pomocy czy rady bo bylem zalamany.

Przeczytaj prosze ten temat o sancie, caly, i znajdz JEDNO, tylko jedno zdanie gdzie powiedzialem chocby slowko zlego na twoj temat. Jest dokladnie odwrotnie, w kazdym poscie podkreslalem ze SPAWY SA ORGINALNE A RAME SPRZEDAL MI MOJ KUMPEL i napewno nie zrobil mnie w balona, napisalem tez ze odpusciles mi 400zl dzieki czemu bede mial ja za co pospawac.

Nie wiem co ty sobie w tej lepetynie myslisz, ale naprawde mysle ze nie zachowalem sie zle i kazdy kto przeczyta tamten temat bedzie o tym wiedzial.

Poza tematem z v10 to jestes gnoj, bo za wszelka cene starasz mi sie zrobic kolo tylka. Probujesz obgadywac mnie przy moich kumplach, jak mnie przy tym nie ma, siejesz ferment w rowerowym na moj temat, co jak sadze zle swiadczy o 30 paro latku ktory zamiast byc powazny, podejsc do (wtedy) gnojka i powiedziec w twarz " o co ci chodzi, musimy sobei cos wyjasnic" obrabia mu tylek jak kilka lat mlodszy od niego.

Prawda jest taka ze sam przez ta przecpana glowe (to nie obrazanie tylko fakt) wkreciles sobie po jakims czasie ze mowie zle na ciebie, a wcale tak nie bylo bo wsyztskim mowilem ze jestes spoko kumpel.

Pozdro
kolec1234
Kontakt:

Post autor: kolec1234 »

Ja mam przećpaną głowę, ja jestem 12 latek, ja się czepiam, ja obrabiam Ci dupę, a ty nie odpowiadasz na pytania (zaprzecz że nigdy nie sprzedałeś amora który był przemalowany albo że był to zupełnie innym modelem jak sobie przypomnę chodziło o SIDA), tylko dalej swoje najlepszą obroną jest atak i nie kłam z ta ramą speca bo dobrze wiesz jak było. Nie będę już pisał nic więcej na twój temat bo szkoda czasu. Wszytko to moja wina sorry nie miałem prawa nazwać Cie oszustem, przecież u Ciebie zawsze jest wszystko nowe z kwitami, a ludzie sami sobie robią problemy (kiedyś mi próbowałeś wcisnąć opony z biciem jak ci je przywiozłem to powiedziałeś że zapomniałeś że mają bicie, to są problemy najwyraźniej z pamięcią krótkotrwałą może ćpasz ??? to trzeba leczyć :lol:, tak właśnie wyglądają z Tobą interesy może się uda i się nie czepią, niestety nie tędy droga). Pozdrawiam serdecznie Twoją osobę :mrgreen: i tak jak mówiłem nie rusz gówna bo śmierdzi.
http://www.pinkbike.com/photo/8243799/
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

Ej, Czytelnicy tematu, też już ziewacie jak to czytacie?
Back in black
BikerJG
Kontakt:

kolec1234 a ja slyszalem ze masz wodoglowie, nie odpisuj bo itak klamiesz.. - podobnie piszesz Ty, owszem sprzedawalem malowane foxy, i co z tego? Nikogo nie oszukiwalem i skad ty mozesz wiedziec czy klamalem? To ty miales ze mna problem czy slyszales? Bo mi sie wydaje ze czytales na tym forum ktore naprawde nie jest miarodajne.

Mam napisac tu na FORUM i mowic twoim znajomym jakie historie na twoj temat slyszalem? Jesli chcesz powiedz tylko slowo, a obiecuje ze zrobie ci kolo tylka tak jak ty mi. Co do sida to nie mam pojecia o czym piszesz, powaznie, mozesz mi przypomniec bo mi sie wydaje ze zabraklo ci blota, a ja jako ze jestem w tym temacie przegrany nie mam jak udowodnic. To tak jak bym powiedzial ze masz cip*ke, a tobie nikt by nie wierzyl ze masz ptaka.. Chociaz w sumie gosc 30 lat ktory zamiast pogadac osobiscie wywleka temat na forum po 3 latach nie majac racji... :P

LestatBiker Powiem ci ze dalo by sie na tym niezle zarobic, wiele ludzi zaplacilo by za taka lektore :wink:
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

LestatBiker egzakli, wole Rysia z klanu, ten to chłopak dopiero daje czadu !
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

SegatiV, racja.... :) Już sędzia anna maria wesołowska jest ciekawsza....

BikerJG zamiast sprzedawać części napisz swoje przygody w formie scenariuszu i będzie nowy serial, zarobisz jeszcze więcej ;]
Back in black
stiken
Kontakt:

Post autor: stiken »

LestatBiker pisze:Ej, Czytelnicy tematu, też już ziewacie jak to czytacie?
Eee, nie. Jest zajebiście. Rozwojowa sprawa, zaraz będą sobie prywatne, okołorowerowe brudy wyciągać i będzie jeszcze lepiej. Przestałem chwilowo taką jedną mądrą książkę czytać bo tu naprawdę warto regularnie zaglądać...Boże, żebym tylko sesji nie przegapił ;)
LisuKrakow
Kontakt:

Post autor: LisuKrakow »

stiken tez na to czekam ;p
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Panowie zakładam, ze nie macie publikować waszych przepychanek w formie książki wiec skończe wam ten rozdział i zamkne temat. Pokłućcie sie na gg bo temat juz od dawna nigdzie nie prowadzi.
Zablokowany