buahahahahahaa "a firma jakas taka ... w kazdym razie nic specjalnego
kup cos szpanerskiego !! :D:D:D:D" no to dojeeebałes pizdzie uszu
:) karpiel to jedna z najlepszych firm na dodatek załozył ja polak mie=szkajacy w kanadzie czy tam w usa Jan Karpiel
i ta rama jest jedna z lepszych ram
Ale wy macie najebane :-) ona jest piękna. Bierz ją bez zastanowienia. Nawet jak ma luzy to sobie wymienisz łożyska i śmigasz. Kurde jak bym miał kase to by była moja CUDO :* Dziękuje ci Janie ze stworzyłeś takie ramki :-D
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
Pozatym zobacz na sam wachacz....Jego grobość szczegolnie dolna część.. Mega pancerny nie do zajechania. W końcu to karpiel nie armagedon :-( Ale i tak wyyyyyypas
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
a ja bym jej nei kupil ... ona nie jet ladna wyglada jak mastiw w wersji z grubymi rurami i dluzszym damperem(nie ma takiej ale jak by byla to by tak wygladala)
[quote="-Przemooo-"]a ja bym jej nei kupil ... ona nie jet ladna wyglada jak mastiw w wersji z grubymi rurami i dluzszym damperem(nie ma takiej ale jak by byla to by tak wygladala)[/quote]
o ja pierdziele a co ma wygląd do tego??? ma dawać radośc i b yć niezawodna o to chyba chodzi w tym sporcie a nie o lans....
ja bym ja kupił na zywo jeszcze lepiejw wyglada w szklarskiej była wystawiona faktycznie na niej kobieta jedzila ale miala wypadek dlatego sprzedaje ra rama