No więc tak, miałem jakieś stare pedały z plastiku.Pozbyłem się z nich osiek i miseczek od łożysk,jak zostało mi zostało mi samo body to przewierciłem je i przełożyłem śruby aby zrobić coś ala piny(widać na foto).W ramie był suport na kwadrat na zwykłych łożyskach kulkowych,kulek i ośki trzeba się pozbyć.Następnie wizyta w sklepie "metalowym" kupiłem nam dwie śruby m10, nakrętki do nich i kilka podkładek (takie pogrubione i z bardzo dużym kołnierzem).Bierzesz jedną taką śrubę i nakładasz tą podkładkę (musi być w takim rozmiarze aby zaparła się o krawędzie miski suportowej od środka),śrubę z podkładką wkładasz do miski suportowej którą wkręcasz w ramę tak aby cały gwint śruby wystawał poza miskę po jej wkręceniu (łebek śruby zostaje w ramie,w mufie suportu).Na śrubę wystającą z suportu zakładasz kolejną podkładkę i zaraz potem nakrętka(najlepiej tzw.samo-kontrująca) i skręcasz to wszystko bardzo mocno.Już masz ośkę do pedału;) teraz zakładasz body i kolejna nakrętka żeby nie spadło z osi(możesz dać dwie nakrętki,wtedy jedna będzie trzymać drugą i nie ma bata żeby się rozkręciło;) ) analogicznie robisz z drugiej strony ramy.Metoda nie inwazyjna i prosta(przy okazji nic nie musisz piłować czy spawać)