wojtasu mam najlepszego dilera zielonej herbaty prosto z plantacji! no przypomina sante, moze nie w 100% ale z bryły, połozenia dampera tak! jara mnie ta rama, bede myslał na jaka zmienic w przyszłym sezonie!
widęł nie az tak bardzo jak bo ma Ti wiec pewnie 200g zrzucił. Korba waga standartowa jak na korbe dh pod suport 83. Ja bym popatrzał na koła bo myśle ze one sa tutaj lekkie. Ale niech właściciel sie wypowie.
SkowronWro
670 g obręcz , o piastach nie ma info żadnego . Widelec 3200 (rzeczywiście przegapiłem Ti) . Korba w tej konfiguracji 1100 g.
Wiem ,że się czepiam .... ale ten sympatyczny sprzęt wygląda mi na 19 kg .
ravfr co do siodełka jest bardzo lekkie i jedno z lżejszych, a co do wagi było by pod 19 tylko ze z przodu jest opona z pojedynczą ścianka, piasty nie jestem pewny jakiej są firmy, sa sygnowane mongoosem, podobne są do Sun Ringle, albo tez możliwe ze formula. Rower na zjazdowych kołach 2,5 wyjdzie pewnie koło 19,5( z dużym mniej więcej) Ważne by nie przekraczało 20kg i jestem szczęśliwy :]
ravfr nie wiem czemu sie dziwisz, mi lapierre bez ti i z oponami 2.5 maxxisa wychodził <18. Co prawda powietrzny damper ale korby te same, pare czesci ciezszych Da sie.