[MateuszFR] Street Fighter+66RC3

Gonzo821
Kontakt:

Post autor: Gonzo821 »

Każdy lubi co innego ale rózowa ramka mi do gustu nie przypadła....Ale mimo ze jest różowa bardzo ładnie prezętuje sie z białymi wstawkami...I widac ze rower był składany z głową...Jakie są reakcje ludz jak np. przejeżdżasz przez jakieś miasto lub wieksze skupisko ludzi?...Pozdro i zapraszam do obejżenia mojego SF'a :)
SkowronWro
Kontakt:

Post autor: SkowronWro »

Gonzo821 pisze:Jakie są reakcje ludz jak np. przejeżdżasz przez jakieś miasto lub wieksze skupisko ludzi?
nie czaje :P
Pozdrawiam kolege:P ja bym celował w sainta bo + dla simano ze np. klamke mozesz dostac oddzielnie. a w hujesie tego nie widziałem.

Tarcze można sie pokusic o jakies lekkie bo jak bys dokupił ace/sainta to mocy nigdy nie zabraknie wiec tarcze accent blade były by ok ( mam przy saintcie z przodu i daje rade mimo ze klocki abryczne i zajebane syfem;D) Ogolnie nie ma do czego sie przyczepic, ramka na fulla i smigaj;) No ewentulanie szersza kiera;D
blackdemon
Kontakt:

Post autor: blackdemon »

SkowronWro, a po co Ci oddzielna klamka? Myslalem, ze hydrauliki sie kupuje w zestawie klamka+przewod+zacisk.
A blade zjada klocki..
Impus
Kontakt:

Post autor: Impus »

blackdemon po to, że jak w Hujesie rozwalisz klamkę to jesteś w dupie, a do Shimano kupisz bez problemu.
MateuszFR
Kontakt:

Post autor: MateuszFR »

zobacze jak z kasiurką będzie co do hamulca.
ramke chciałem dirtbaga bo ktos ostatnio nawet z forum nówke sprzedawał, ale nie wiem czy jeszcze ma i czy pieniędzy wystarczy :D
s3b00
Kontakt:

Post autor: s3b00 »

bardzo ładny ale chyba masz źle przerzutkę założoną :D
SkowronWro
Kontakt:

dirtbagi sa nowki na allegro;) założę nowe klocki na nowy sezon to obczaje jak to wygląda z tymi klockami, bo jak stykaja na 1 sezon to gitara bo przewaznie i tak co sezon przeważnie wymieniam. A co do tematu to jakie tarcze do Sainta br810 polecicie? bo rózne opinie słyszałem ze na avidach siła spada(tu potwierdzam mam z tyłu avida i jest średnio)

Przerzutka jest ok tylko długi łancuch jest ;)
MateuszFR
Kontakt:

Post autor: MateuszFR »

SkowronWro były, dlatego moze znajdzie sie ten co sprzedaje i da jakies info :)
CompHaker
Kontakt:

Post autor: CompHaker »

MateuszFR fajny SF :D Lubie SF'y z porzadnym amorem z duzym skokiem :D Wywal troche naklejek z obreczy to bedzie ladniejszy. Wiem co mowie bo mialem w swoim biale mtx'y wczesniej i bez naklejek bylo git. Ale obczaj mojego teraz :twisted: .

SkowronWro polecam Shimano do Shimano :D Tarcze SM RT-76. Duuuzo sztywniejsze od Avidow (mialem g2cs'y) Tylko tak jak ostatnio gadalismy, klocki Shimano to lekka porazka :P
SkowronWro
Kontakt:

moze pokusze sie jak Blade bedzie za bardzo zjadał klocki, puki co jest z blade ok na stary klockach siła minimalnie spadła ale to dla mnie + bo był za mocny:P
ODPOWIEDZ