Zentrom - Co to właściwie jest?!

hajsik
Kontakt:

Zentrom - Co to właściwie jest?!

Post autor: hajsik »

Witam! Przeglądając różnorakie strony o różnorakiej tematyce nadziałem się na coś takiego: http://www.zentrom.pl/. Z tego co wyczytałem to opaska która rzekomo wytwarza jakieś częstotliwości które wspomagają "-Równowagę,-Siłę,-Orientacje przestrzenną,-Jasność umysłu". Generalnie sądzę że to czysty pic na wodę, ale może jednak się mylę. Miał ktoś z tym styczność, wie ktoś co to wogóle jest jak działa(jeżeli działa) itp.?
maro_donald
Kontakt:

Post autor: maro_donald »

hajsik Ten cały zentrom to podróba gadżetu "Power Balance", który tak samo jak to jest picem na wodę (jak to ująłeś) i działa to na zasadzie placebo. Jak masz za dużo pieniędzy i lubisz je trwonić to polecam :) Osobiście wolę swój amulet-bransoletkę zrobiony przez siostrę ;)
http://www.pinkbike.com/photo/6610569/
http://www.flickr.com/photos/marekufnal/
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

tak jak maro_donald napisał , jak cierpisz na brak gotówki to polecam a jak nie masz kasy i jara Cię równowaga i orientacja przestrzenna to polecam wyrób żytni 0.5 L :wink:
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Tak samo jak wrózenie z ręki, grafologia, odczytywanie charakteru człowieka tylko z rysów twarzy, leczące kryształy czy wrózenie z 3 sutka.
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

Spaced pisze:odczytywanie charakteru człowieka tylko z rysów twarzy
Etam, mi kiedys ktos madry powiedzial, ze az mi bije glupota z ryja. Da sie? da!

:mrgreen: :mrgreen:

Swoja droga, lekka prywata do Spaceda a' propos glupoty.
Mam pewna rzecz wystawiona na allegro, licytacja od zlotowki ale minimalna ustawiona na 600zl.
600zl, czyli ponizej sredniej rynkowej ceny tego przedmiotu. Dzisiaj dostaje maila, czy sprzedam przed czasem za 500zl z przesylka... oczywiscie odeslalem chlopa na drzewo, przy okazji piszac, ze przed czasem moge zamknac jesli oferta opiewac bedzie na 680zl.

Po paru godzinach drugi mail - "w takim razie prosze zmienic opis aukcji i nie wprowadzac ludzi w blad".
No tak, w opisie mam, ze minimalna jest "bardzo niska". Tylko co to ma wspolnego z zamykaniem aukcji przed czasem ? Jak chce to niech licytuje, jak chce przed czasem to zdaje sie na moje widzimisie, a moje widzimisie wynosi 680zl :twisted: .
Odpisalem mu, ze prosze o wskazanie miejsca w ktorym wprowadzam ludzi w blad. Ciekawi mnie, co odpisze.

A moze to ze mna cos nie tak?

Koniec prywaty.
Cubus5
Kontakt:

Post autor: Cubus5 »

Spaced pisze:wrózenie z 3 sutka
Ale się uśmiałem :wink: tego chyba na trzeźwo się nie da.
Apropos, masz namiary na to wróżenie?
Rajsing 2011 http://www.pinkbike.com/photo/7198816/
gg:1037908
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Spaced aż tak mały że 3 sutek? :mrgreen:
Spaced
moderator
Kontakt:

EZriderCubus5 akurat zaczepniete z filmu. Mallrats jak ktos nie widzial.

quake rozsądek u polaka zawsze siada jesli chodzi o pieniądze. Przyzwyczailismy sie kupować gówno za grosze i oczekujemy żeby rzeczy lepsze tez byly w podobnej cenie. W sumie to tak bardzo od chińczyków sie nie róznimy pod tym wzgledem :P Pomijam juz fakt, ze u nas wszystko i zawsze jest za drogie, nawet jesli jest tansze od dowolnej innej oferty na rynku.
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

hajsik załatwiasz świętnych zawodników i potem mówisz,że dzięki temu są jeszcze lepsi i napewno ktoś się skusi. Bawi mnie to,że efekt jest natychmiastowy. Sam miałem kiedyś w domu podobny schemat. Matka wkręciła sobie,że się źle czuje i "sprawdziła",czy nie ma jakiś żył wodnych. Kobitka popytała się o bzdety, nie robiło jej,że mieszkam na 11 piętrze - błyskotliwie wpadła,że pewnie na łóżku jest najgorzej, wrzuciła jakąś dużą kopertę pod łóżko i odrazu było niby lepiej. Później kiedyś to otworzyłem,a tam biała kartka z wydrukowanym trójkatem :lol:
quake ja teraz masę rzeczy sprzedawałem i aż jestem w szoku jacy niektórzy ludzie są - sprzedawałem kierę poniżej jej wartości za 140zł,a znalazło się kilku,którzy piszą,że dadzą 100 i ja biorą. Normalnie jakby mi robili łaskę. Jeden główny wniosek z moich sprzedaży - prawie wszyscy chcą po kosztach dostać używany sprzęt,który do tego ma wyglądać jak nowy :?
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

quake,Spaced...opierdzielacie ludzi za robienie off topu a sami to robicie...chcecie sobie o czymś innym podyskutować to PV albo GG,albo załużcie oddzielny temat

co do tematu......weź załóż sobie jakiś łańcuszek,wisiorek,bransoletkę i też to tak będzie działać jeśli tylko to sobie wmówisz
Spaced
moderator
Kontakt:

Dragon-kr dawno nikogo za offtop nie biłęm. Co najwyzej za głupote, a o tym w sumie jest temat ;)
;o
Kontakt:

Post autor: ;o »

Ja mam powerbalance i powiem Wam, ze dziala jesli chodzi o te testy co niby sa w necie. I faktycznie wydaje sie, ze dziala na rowerze jak i przy innych sportach... Jaki z tego wniosek? Placebo ale sam bym sobie tak dobrze nie wmowil, ze to ma dzialac :)
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

Spaced skoro 75% tego tematu to offtop to mogę wrzucić tu zdjęcie zajączka na święta?
Back in black
ODPOWIEDZ