Agang NINJA 2011.

Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

blackdemon ale to znaczy, ze mnóstwo enduraczy wypuszczonych w tym roku jest nie warte 2x wiekszej ceny ;)

ravfr no racja, po prostu to dowalanie sie do katalogów mnie meczy bo riderzy u nas chca super taniego sprzetu, a jednoczesnie wymagaja super drogich technologi i ta sprzeczność powoduje u mnie bóle głowy.
Luis
Kontakt:

Post autor: Luis »

ravfr pisze:a co z nią nie tak?
np. asymetryczny wahacz, na którym poległ już Ghost i Spec :wink:
Może do 3 razy sztuka, ale za swoje pieniądze bym tego nie testował. Za to jeśli chodzi o wygląd, to dla mnie miodzio.
;o
Kontakt:

Post autor: ;o »

Luis- sorry ale co jest nie tak w asymetrycznym wahaczu? Sorry za glupier pytania w tym temacie ale od tego jest forum :D
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

Podłączam się do pytania ;o, też nie wiem co chcesz od tych wahaczy.
SkowronWro
Kontakt:

Post autor: SkowronWro »

speca wahacze legły? z tego co pamietam do big hity miały i nie widziałem by legły.. Co do ramek enduro/sx trail był rocznik z wadliwym wachaczem spec sie do tego przyznał i je wymieniał
Luis
Kontakt:

Post autor: Luis »

Sądząc po tym, co działo się z Ghost Northshore i wczesnymi rocznikami SX Traila mam ograniczone zaufanie do asymetrycznych rozwiązań. Nie jestem inżynierem, więc nie zamierzam wysysać z palca teorii, co jest nie tak. Z powyższych przykładów wywnioskowałem tylko, że nie jest łatwo zrobić niezawodny asymetryczny wahacz dedykowany do ostrego traktowania. Nie twierdzę też, że to niemożliwe i że Agang będzie się sypał, ale z ewentualnym zakupem poczekałbym 1 sezon. Zwłaszcza że Agang (czy raczej Author) do tej pory średnio sobie radził w segmencie FR/DH.
boogiel
Kontakt:

Post autor: boogiel »

Wyglada świetnie, baaardzo sie jaram! :D
michalnz
Kontakt:

Post autor: michalnz »

2.0 to całkiem niezły set za fajne pieniądze, 5,5K za nowy rower, który wygląda i zapewne przyzwoicie jeździ to nie jest tak dużo. Waga fajna bo 17,4 - zmienić korby na coś lekkiego i już będzie pod 17.
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

Luis pisze:np. asymetryczny wahacz, na którym poległ już Ghost i Spe
wczesniejsze 1-zawiasowe NS-y Ghosta miały wahacze niesymetryczne , na kilkanaście sprzedanych sztuk , nie "wrócił" ani jeden , w 4-zawiasach spaprali robotę , sama konstrukcja nie ma tu nic do rzeczy.

michalnz pisze:2.0 to całkiem niezły set za fajne pieniądze, 5,5K za nowy rower, który wygląda i zapewne przyzwoicie jeździ to nie jest tak dużo
też mi się podoba, nic mu nie brakuje :).
ODPOWIEDZ