Laptop <2500
Laptop <2500
Pilna sprawa,jaki nowy laptop warty jest zainteresowania w takim budzecie? Zastosowanie to przegladanie internetu,sluchanie muzyki,programy biurowe
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
We wrzesniu kupilem Lenovo Y550 bialego nowego za jakies 2200zl, wtedy nowe na allegro kosztowaly powyzej 2600zl (czarne, a biale drozsze).
Z laptopa jestem mega mega zadowolony i bardzo Ci polecam.
Laptopa uzywam do filmow, y550 ma specjalny tryb do ogladania filmow no i to 16:9 ;p i do internetu i muzyki.
Z laptopa jestem mega mega zadowolony i bardzo Ci polecam.
Laptopa uzywam do filmow, y550 ma specjalny tryb do ogladania filmow no i to 16:9 ;p i do internetu i muzyki.
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Odradzam odradzam i jeszcze raz odradzam... sorry Benyablee pisze:
Guziken jak chcesz kompa multimedialnego, na którym gry pociągną to polecam HP "pawulon" chyba dv6 ma on intel cora I3 dobra grafike sporo ramu, ładny wygląd.
Lenovo ma też nie głupie sprzęty w dość przystepnych cenach.

Nie wiem jak jest teraz, ale ja swojego HP z tej serii naprawiałem już 4 razy i co jest najgorsze dalej musiałbym to robić, bo mają wadę fabryczną i nagle pada grafika i komp się nagle wyłącza. Może już pozbyli się tej wady, ale zaufanie do HP straciłem bezpowrotnie. Laptopa dałem bratu, wymieniłem całą płytę główną i kupiłem podkładkę chłodzącą.
Miesiąc temu kupowałem laptopa w podobnym budżecie. I wybór padł na ASUSA K52J (poniżej link).
http://allegro.pl/laptop-asus-k52j-i3-2 ... 55916.html
Wykorzystuje go do wszystkiego. Grafika (photoshop), webdesign, nowsze gry też już w miarę fajnie chodzą, ładnie wygląda i jest praktyczny. Jestem z niego póki co mega zadowolony. Podkreślam jednak, że 2 tygodnie przeglądałem różnego rodzaju fora i zadawałem to samo pytanie co w temacie. Mam nadzieję, że będzie dobrze służył. Więcej ci chyba nie pomogę, bo nie orientuje się w jakiej kondycji jest teraz rynek laptopów, ale pytając się jakiegokolwiek znajomego informatyka o lapka to polecali mi właśnie ASUSA.
2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012
http://allegro.pl/asus-k52je-core-i3-3g ... 89026.html mój tata kupił ostatnio to... bardzo fajny lapek. Do gier styka jak i mobilnego neta,na razie brak oznak grzania sie,bateria troche trzyma ,bardzo mocny jak ta cene . A za te dodatkowe 300zł kup gware na 4 lata i wtedy masz takie coś,że za jakiekolwiek uszkodzenie nawet z Twojej winy wymieniają Ci na nowy lub naprawiają... Daliśmy w sferisie 2299zł.
Dodam,że sam mam stacjonarnego kompa na i5 2.67, z radeonem 5770hd 1gb ,4gb ddr3 i ten lapek nie odbiega od niego bardzo. Także polecam;)
Dodam,że sam mam stacjonarnego kompa na i5 2.67, z radeonem 5770hd 1gb ,4gb ddr3 i ten lapek nie odbiega od niego bardzo. Także polecam;)
Ride 4 Fun ! Biatch !