Wsumie to raczej chodzilo mi o komentarz Zeman, który twierdzi ze nie ma tam rowerow.. chodz prawie cały podklad narratora mowi cos o rowerach i zyciu z nimi.
Popieram w 100% !! Gdyby kręcili normalną kamerą, film by trwał 7 min. Wiem że ujęcia kręcone 50 klatek/sek, wyglądają świetnie, ale kręcenie tak prawie całego filmu sprawia, że jest on po prostu ( jak dla mnie) nudny. Efekt " przejścia" lato-> jesień -> zima SUPER, jednak powtórzenie go w następnych 15 ujęciach, psuje cały efekt i znów wieje nudą. Muzyka to kwestia gustu, ale dla mnie znowu nuda. Sam Trailer był świetny, ponieważ trwał 2,5 min jednak film pomimo wielu plusów, zanudził mnie.Zeman pisze:
Wiem ze zaraz dostane milion garbów ale o to tu chodzi zeby wyrażać własne opinie haha. Film nudny jak flaki z olejem. Kabat kreci lepsze!. Spodziewałem się czegoś lepszego i ciesze sie ze nie wydałem pieniędzy na oryginał. Powinni ten film na discovery puszczeć jednak brakuje tam jeszcze wielorybów Smile Oprawa artystyczna ładna zdięcia śliczne ale gdzie tam rowery film podobno miał być o rowerach a jest o listkach i kałużach
Myslałem ze pokarzą więcej z życia roweru
moja pierwsza 5
- Finaly
- Follow me
- Earthed 5
- Colective
- Roam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości