[GÓRNIK] [DH] Turner DHR 2008 + Rock Shox Boxxer WC

Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

GÓRNIK no cholera w końcu! Jak ogarniesz ten rower to osobicie wpadne na ten miejski pagórek zeby pojezdzic i podziwiać dzika :P Wiec do roboty.
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

wiedziałem, że się ucieszysz :) ja też się cieszę, bo zawartość torebeczki wygląda jak kolekcja pierścionków i kolczyków od Kruka, albo APARTa ;) aż szkoda, montować ;) tfu tfu, żartowałem :) mam nadzieję, że jeszcze w tym roku chwilkę pozsuwam się na dół :)
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Spaced
moderator
Kontakt:

GÓRNIK nie wiedziałem, ze ratownicy to takie sroki :P
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

Spaced nowe łożyska zamontowane ;) zero luzów mmm coś pięknego ;)

polećcie mi jakieś fajne pedałki lekkie platformy... myślałem o przekładaniu ze sztywniaka Wellgo magnezowych, ale chyba zbyt delikatne

dzięki ;)
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Pedałobisie od Prodigy. Najlepsze w swojej cenie.
drMadej
Kontakt:

Post autor: drMadej »

GÓRNIK polećcie mi jakieś fajne pedałki lekkie platformy... myślałem o przekładaniu ze sztywniaka Wellgo magnezowych, ale chyba zbyt delikatne

Ja wellgo magnezowe mam w zjazdówce już 3 sezony i dają rade , mają niewielki luz i nic poza tym ,polecam te pedała , nigdy lepszych nie miałem.
Spaced
moderator
Kontakt:

drMadej do Warszawy mu ogarna ale magnezy to takie pedały, ze łatwo peszek na nich zaliczyc. U znajomych jest tak 50/50. Czesc nie ma problemów od długiego czasu, a czesc rozwalila dosc szybko. Troche do francji jak sie trip na next sezon uda to bałbym sie brac.

GÓRNIK do jakiej kasy? Tanio to Kona Wah Wah/HT/Diety/cos jeszcze. Ja wah wahy kupilem za 90zl prawie nie uzywane. Fajne te 2 ekstra piny sa.

No chyba, ze chcesz lans to jakies pointy/canfieldy czy ew. straitline z podpisu. Ziomek z warszawy jest (bo nie moje) to pewnie bys sie dogadał i moze z ceny spusciłby ;)
ODPOWIEDZ