Karol, a co rozwaliles obie ramy ze tak stwierdzasz?
na pewno nie kupilbym tej ramy za 3500zl! bo:
1. fox vanilla r to troche biedny damper jak za taka cene
2. moge sie zalozyc ze rama byla uzywana duzo wiecej niz "niecaly sezon"
Niestety nie miałem przyjemności jeździć ani na jednej ani na drugiej. Ale załużmy że była używana duzo wiecej niz "niecaly sezon" i jedna i druga to Karpiel wytrzyma więce. Widziałem foty rozwalonych RM7 a karpiela ani jednego.
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
Hmm spacjalna okazja to to chyba nie jest.
Jezeli kolo nie kłamie i ta dziewczyna nie jest Anne Caro Chausson to chyba rama powinna byc w dobrym stanie.
Sama rama napewno jest zajebista, dobry zawieszenie i wyglada na dosyc lekka (napewno lzejsza od Armageddona).
No i oczywiscie zostaje kwestia rozmiaru pamietaj ze to jest 15', knypku ;)
Jesli jest to ta rama, co byla w szklarskiej, to mysle, ze byla mocno skatowana. Cos nie wierze, ze ma rok. No coz, zawsze moge kupic cos nowego. Dziex za info, chyba sie rozmysle...
Karol prosze cie - teorie zostaw w katalogu, niech ona tam siedzi i nie wchodzi na forum...
ja dla odmiany widzialem na fotce jednego RM7 rozwalonego a poza tym kilka karpielow i co teraz? wszystko mozna rozwalic...
Tak, to na 100% ta rama co byla w szklarskiej. Jak dla mnie troche podejzane, ze "jezdzona przez rok". Nawet jesli, to tak czy tak jest mocno skatowana i raczej bede patrzyl za innymi ramkami. Pozaty, jak napisam michal_rz to wszystko da sie rozwalic, a karpiel skatowany to karpiel latwy do rozjebania.
kaczor hahahahahahahahahaha widze ze mozesz sie pochwalic niezla znajomoscia tematu
Gdzies czytalem, ze w "ziomalskim" jezyku mowi sie na cos takiego żenua :]
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
Spoko jusz sie nie wypowiadam na temat tych ramem bo w sumie to nic o nich nie wiem :-)
A powiedz mi co ty michal_rz masz innego do zaoferowania oprucz jak to nazwałeś "teorii" bo z tego co widze po twoich opowiedziach to terz nie miałeś żadnej z tych ram tylko to że widziałeś Karpiela w szklarskiej.
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
michal popieram zle spadajac mozesz nawet armadegona rozwalic a co do tego to naprawde jezdzila na tej ramce kobieta ona pracuje w redakcji bikeaction ja bym sie nie zatanawial
jak chcesz to tesh amm cos pancernego w lepszej cenie za to sobie dolozysz cos do bika
Karol ale ja nie mowie zadnej teorii :) mowie tylko ze ty nie mozesz mowic ze RM7 wytrzyma wiecej niz karpiel skoro nie miales z nimi doczynienia:) o to mi tylko chodzi ;P
peace:) nie kluce sie w kazdym wypadku:P