LestatBiker Teoretycznie byłbym w stanie załatwić jakieś gg, ale nie znam się z Tomkiem aż tak dobrze, do tego nie lubię podawać komuś czyiś numerów, sorki. Mam nadzieję, że zrozumiesz

Kto wie, może czasami sprawdza konto pb, małe PW na próbę można puścić. Rok temu szukał u nas wśród jeżdżących kogoś kto ma do sprzedania pękniętą ramę cr-mo, miał spawać małego fulla na nasz bikepark (dirt, slope) ale projekt chyba znowu poszedł w odstawkę.
Z ciekawych spawanek mamy w Lublinie idealną kopię Santa Cruz v10 (tej starszej) w pełni gotowa, niestety rower na niej nie wyjechał nigdy z mieszkania... Kolega ma też fulla w przygotowaniu od paru sezonów - amortyzator jakiś usd z crossa, rama wcale nie mniejsza.. taki troszkę Benderowy sprzęt, ten sam kolega miał też robić piastę przednią na 7(!) łożyskach, ale to też chyba nieokreślona przyszłość.
Ja sam miałem zrobiony adapter do signa (nie wiem czy to nie był pierwszy projekt tej ramy z takim ulepszeniem), wywaliłem 2 ostatnie zębatki z kasety XT i mam teraz 7 przełożeń, zamiast 9

Zdjęcia wrzucę jak będę w domu, jeśli sobie coś jeszcze przypomnę to przeedytuje posta.