Zaborowski1 ja dobrze pamietam, ze ono jest bardzo strome ale ma takie idiotyczne półki, na których własnie Hart ladował? Przyznam, ze trasa dh w leo dziwna mi sie wydawała kiedy tam pojechałem dawno temu.
Spaced no dokladnie sie zgadza. sa tam takie polki podbijajace strasznie + pion sprawialo ze to bylo dosc ciezkie miejsce , a pozniej trzeba bylo sie zmiesicic w dosc ciasny jak na ta predkosc zakret w prawo
Kozak! z tego co pamietam te produkcje(finally) wychodziły w ubiegłym roku po kazdych zawodach najczewciej w formie paro minutowych klipow i chyba kazde były godne uwagi;]
Bloody beetroots ze Stevem Aokim:dobry kawałek.
Coś pięknego ! 1:26 w życiu, a co dopiero na filmie takiego pieca po błocie nie widziałem. Miał chłop farta i umiejętności, że nie poleciał na ryj heheh
Orpheus Productions zawsze robili dobre filmy. Dobre ujęcia i ciekawe wywiady z zawodnikami, to standard w ich filmach. 3Focus i Finally jeden to tylko potwierdzają...
Czekam z niecierpliwością
2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012
Dzięki wielkie Spaced Jak dla mnie zajebiste
Ogółem zauważyłem że teraz w filmach bardzo często własnie pojawia się muza typu dub step czy jak to się tam pisze