Rozmiar ramy Kona stuff 2010
Rozmiar ramy Kona stuff 2010
czesc wszystkim,
kilka lat minelo od mojego ostatniego posta na forum;p. teraz zamierzam kupic kone stuff z 2010 roku ale zastanawiam sie nad rozmiarem ramy. zauwazylem, ze geometrie tych ram troszke sie zmieniaja w roznych zezonach, a w zwiazku z tym, ze na jakis czas mialem przerwe w rowerach, nie bardzo wiem jak to odpowiednio dobrac. oczywiscie spedzilem troche czasu studiujac tabelki, jednak wolalbym, zeby doradzil mi ktos kto orientuje sie w tym w praktyce. nie wiem, przeszukalem pierwsze chyba 15 stron z wynikami szukania ale nie trafilem na taki temat no i nie jestem tak obeznany we wszystkich postach;) krotko mowiac, jaki rozmiar ramy kony stuff 2010 bylby odpowiedni(standardowy) dla osoby o wzroscie 1.75cm, moja noga ma dlugosc +/- 77cm:)
z gory dzieki za odpowiedzi wszystkim zainteresowanym:)
pozdrawiam,
pitt
kilka lat minelo od mojego ostatniego posta na forum;p. teraz zamierzam kupic kone stuff z 2010 roku ale zastanawiam sie nad rozmiarem ramy. zauwazylem, ze geometrie tych ram troszke sie zmieniaja w roznych zezonach, a w zwiazku z tym, ze na jakis czas mialem przerwe w rowerach, nie bardzo wiem jak to odpowiednio dobrac. oczywiscie spedzilem troche czasu studiujac tabelki, jednak wolalbym, zeby doradzil mi ktos kto orientuje sie w tym w praktyce. nie wiem, przeszukalem pierwsze chyba 15 stron z wynikami szukania ale nie trafilem na taki temat no i nie jestem tak obeznany we wszystkich postach;) krotko mowiac, jaki rozmiar ramy kony stuff 2010 bylby odpowiedni(standardowy) dla osoby o wzroscie 1.75cm, moja noga ma dlugosc +/- 77cm:)
z gory dzieki za odpowiedzi wszystkim zainteresowanym:)
pozdrawiam,
pitt
-
- Kontakt:
kone wybralem dlatego, ze wiem, ze nie jest to najgorsza firma rowerowa no i nie sklada rowerow ze zlych czesci, no, przynjamniej wynika to z czesci opinii. rower nie ma byc konkretnie np. do dirtu albo streetu czy czegos tam, dlatego, ze sam nie jestem, ze tak powiem zakorzeniony w zadnej dziedzinie. Lubie natomiast zeskoczyc z jakis schodow czy murka, poskakac na jakis hopkach, ale tak jak powiedzialem, od czasu do czasu(no i wolalbym, zeby rower jakos bardzo nie ucierpial podczas takich manewrow), dlatego rowerem moglbymm jezdzic tez po przyslowiowe bulki;p. do wydania mam 3000 znalazlem kone ze 2800zl do kupienia. jezeli w tej cenie sa jakies inne ciekawe alternatywy, to bardzo bym prosil o propozycje:). Cos mi mowi, ze moze wlasnie szukam takiego funbike'a;p
-
- Kontakt:
http://rowerowy.com/rowery/dirt_street/rower_quinnie
przy takiej kwocie raczej pokusiłbym sie o składanie:)
przy takiej kwocie raczej pokusiłbym sie o składanie:)
-
- Kontakt: