co do Appla to nie trzeba kupować od razu od nich wszystkiego, ja np. lubie system od appla ale iPhona nie kupie wole telefony od HTC z ich SenseUI
michalnz może i mnie ograsz ale nie ze względu na pada a na to że ja w gry nie gram

Mam żonę i Apple. Żona nie narzeka.owczar pisze:Jak to mawiają APPLE is GAY...
Nigdy się nie lansowałem komputerem bo mój mac jest tańszy niż średniej klasy lapy Acera.owczar pisze:Po prostu lans no i "think different"
GUI to nie tylko wodotrysk. Nie rozmawiamy o interfejsie który notabene jest bardzo podobny w windzie 7.owczar pisze:A do szczegółów - na poziomie zwykłego użytkownika w zasadzie nie ma różnic - nie oszukujmy się wodotryski ekranowe w pracy na co dzień nie są potrzebne...
Problem zaczyna się gdy zaczynamy używać go jako narzędzia pracy a nie zabawy...
Ja zrobiłem od sierpnia 20tyś i coś czuje że do wakacji może być drugie tyle, o ile kilka zleceń zostanie dogadane. Co to za problem latać samolotem z większym kompem skoro komp nie wlicza się w bagaż podręczny i możesz mieć go w wygodnej, osobnej torbie?podnietek pisze:Przez ostnie 2 lata przeleciałem ponad 70tys km z laptopem w plecaku foto.
Był przez jakiś czas problem - być może dalej istnieje z odtwarzaniem dźwięku z itunes żarło procka maksymalnie - bodajże w lutym 2010 wyszła poprawka do SL czy dla starszych tego nie wiem... Więc nawet jako platforma dedykowana dla muzyków to spora wtopaSeraaX pisze:Może dla muzyka/artysty mac się nada (nigdzie nie napisałem ze nie), ale do pracy w jakimkolwiek przemyśle taki stary czy nowy thinkpad z solidniejszą konstrukcją i lepszym zabezpieczeniem przed kurzem czy zalaniem to znacznie lepsza opcja i to nie tylko z powodu braku oprogramowania.
A moze nie wszyscy maja zdrowie nosic dodatkowy kilogram czy dwa?SeraaX pisze:Co to za problem latać samolotem z większym kompem skoro komp nie wlicza się w bagaż podręczny i możesz mieć go w wygodnej, osobnej torbie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość