wojak1992 jak najbardziej.. w sumie dopiero dziś założyłem. Napinacz będzie niedługo podejrzewam że w następnym miesiącu. Hamulec nine z tyłu a z przodu prawdopodobnie el camino. Co tam chłopaki jeszcze poradzicie zmienic polepszyć? itp. damper postaram się zmienić tak jak Vin pisał i zobaczymy co dalej.
Ehhh..widze że nawet nie wiesz co piszesz i co autor miał na myśli...Najprawdopodobniej autorowi tego tekstu chodzi o to że DH w kolarstwie jest jak F1 wśród wyscigów samochodowych...A nie o wyważenie rowera tak jak to robią w f1..bo jeśli byś chciał rower tak dopracowany jak bolidy F1 to życze powodzenia w zbieraniu kasy i lepiej kup wiekszą świnke...
A przy okazji rowerek niczego sobie....
_____________ http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=61867
Gonzo821 Wiem co pisze bo on potem uzasadniał to czemu tak uważa i pisał że nowe części najpierw się wprowadza w DH a potem dopiero do zwykłych rowerów, a porównując zwykły rower do zwykłego samochodu a rower dh do bolidu to myślę że jest to dobre porównanie ponieważ w Dh są stosowane jedne z najnowszych/najlepszych technologi rowerowych i o takie porównanie autorowi właśnie chodziło czyli moje stwierdzenie wydaje mi się że jest całkiem uzasadnione.
mirags20 pisze:Wiem co pisze bo on potem uzasadniał to czemu tak uważa i pisał że nowe części najpierw się wprowadza w DH a potem dopiero do zwykłych
OK...ale chyba wyraźnie pisze "W wyścigach".....To o co mają do tego cześci które puźniej są zastosowane w samochodach codziennego użytku?...Chyba żę chodzi o tak zwany "wyścig zbrojeń" to może i by sie to jakoś zgrywało...
w wyścigach w samochodach masz różne kategorie : F1, F2 , WRC w rowerach masz DH, Xc, 4X i Dh jest tak jak F1 spośród tamtych i zobacz np. kiedyś było takie zestawienie gdzieś obejrzyj sobie technologie F1 sprzed paru lat a potem sprawdź czy nie były lub nie są teraz w samochodach używane tak samo z rowerami np. hamulce tarczowe na początku były tylko w DH a teraz nawet markeciaki je mają to jeden przykład ale jakby ta sprawdzić to jest wiele innych. I nie wiem może ty czołgiem jeździsz a nie rowerem skoro części rowerem skoro to do wyścigu zbrojeń porównujesz a synonimy do wyścigu to wydaje mi się np. zawody itp,
mirags20 pisze:I nie wiem może ty czołgiem jeździsz a nie rowerem skoro części rowerem skoro to do wyścigu zbrojeń porównujesz a synonimy do wyścigu to wydaje mi się np. zawody itp,
Piszac "wyścig zbrojeń" miałem na myśli wyścigi kto ma lepszy sprzet i lepsza technologie...I sam przyznałeś że z synonimem wyścigu chodzi o zawody..a dokładniej moim zdaniem o klase,poziom, popularność,sławność itd. danej dyscypliny...A z resztą...zakończmy temat, bo ty bedziesz sobie to pisał pod postami i tak..A nie bedziemy tu ir95 robić spamu...bo sie jakiś admin doczepi..pozdro i sobie to rozkminiaj jak chcesz..ja powiedziałęm moje zdanie i tego bede sie czymał...