Rama MassiveMachine Alpha
-
- Kontakt:
LestatBiker w sumie nie pomyslalem - to jest lawhill. Niezłe zawieszenie - Rotec rl9 ma podobne.
Inna sprawa, ze ta rama ma idiotyczną geometrie i jest tak kretyńsko ciężka ( w sensie cieższa od screama i to z tego co pamietam znacznie) wiec po kiego grzyba jestes nią zainteresowany? Roteca tanio mozna miec
Inna sprawa, ze ta rama ma idiotyczną geometrie i jest tak kretyńsko ciężka ( w sensie cieższa od screama i to z tego co pamietam znacznie) wiec po kiego grzyba jestes nią zainteresowany? Roteca tanio mozna miec

-
- Kontakt:
Spaced tylko o zawiechę pytam , nic poza tym
co do ramki dobrze wiesz ze waga mi zwisa totalnie, ma być mocne i trwałe, choć ma swoje plusy ta ramka, poza tym nie wiem jak z finansami będę mieć w tym roku sam szukam czegoś unikatowego bo na tomacu nie będę tłukł się wiecznie i raczej nie zamierzam się go pozbywać bo ten set zostaje, jak znajdę jakis wynalazek bedę pytał 

Back in black
LestatBiker czyli jakby ci rower wazył powiedzmy 200kg to tez by ci róznicy nie robiło? Bo np. miedzy moim rock machine, a screamem z monsterem róznice czułem. 3kg da sie. Wiec juz przestan prezyc hardcorowe e-miesnie i znajdz sensowny rower. Mocne ramy spokojnie 5kg z damperem moga wazyc. A co do plusów? Jakie? Zawieszenie ma fajny system co nie znaczy, ze jest dobre bo mogli wiele spieprzyc. Geometria jest idiotyczna (ponad 16 cali nad ziemia support, to juz nie jest mało, to jest 5cm wiecej niz obecne downhillówki)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Spaced no mój raz tyje, raz schudnie i nie narzekam, ale nie lubię roweru zbyt lekkiego też, dlatego nie robię w tym wzgledzie nic, cóz, następny mój rowrek, zobaczysz ze bedzie jak na Twoje oko sensowniejszy, z powodu braku oldschoolowych czesci na rynku, a i te sie kończą albo są drogie, dlatego bedę musiał pójsć za ciosem czasu.
Back in black