Hmmm a u mnie w domu stoi sign fr2 z mocowaniem pod v-ki... Tak więc ten argument niczym nie podparty odpada FR1 różnił się od FR2 kolorem i częściami na których były złożone całe rowery.
Killo pisze: "Potworek" to jest jednym z niższych (najniższych?) amorków w swojej klasie
chyba ten do roku 2002r łącznie (175mm skoku)... powyżej 2003r łącznie, "potworek" na półkach obniżonych na 195 (bo tak naprawde to on nie ma 200mm skoku) ma ponad 590mm, gdzie np Totem czy 66 180 mają 565mm.
Taki mały off :P
a więc, czy będziesz jeździł w góry? bo jeśli nie to geometria signa wystarczy na lokalne miejscówki, problemem moze byc wzrost bo wysoki jestes dosc. W zasadzie możesz sobie spróbować, signa zawsze sprzedasz,tu masz taki set jak chcesz złozyc bo damper chyba 200, mozesz zapytac http://www.pinkbike.com/photo/5980627/ geo normalne, pzdr
A jakie macie trasy w Biłgoraju? Wiem, że są dirty obok mostu jak się jedzie na przemyśl, w Lublinie koledzy dirtowcy mówili, że macie tam kilku dobrych bmx'iarzy ale nie słyszałem o jakiś trasach pod coś większego. Zmieniło się coś?