[blackdemon] a stan LF Dragstar + Junior T 2000
marcinmar matko...nauczcie sie ludzie czytac a jak juz chcecie swiecic wiedza to chociaz czytajcie dokladnie material zrodlowy,a nie same streszczenia.
Zwrot towaru w ciagu 10dni roboczych dotyczy TYLKO i WYLACZNIE transakcji KONSUMENCKICH czyli takich w ktorych jedna strona jest osoba fizyczna (konsument) a druga "firma" ktorej przedmiotem dzialalnosci jest sprzedaz takim a nie innym towarem.
Ponadto wylaczone spod tego uprawnienia sa transakcje zawarte w drodze aukcji.
A zwrot towaru z tytulu niezgodnosci z umowa to nieco inne zagadnienie,jak najbardziej wlasciwie w tym przypadku.
Zwrot towaru w ciagu 10dni roboczych dotyczy TYLKO i WYLACZNIE transakcji KONSUMENCKICH czyli takich w ktorych jedna strona jest osoba fizyczna (konsument) a druga "firma" ktorej przedmiotem dzialalnosci jest sprzedaz takim a nie innym towarem.
Ponadto wylaczone spod tego uprawnienia sa transakcje zawarte w drodze aukcji.
A zwrot towaru z tytulu niezgodnosci z umowa to nieco inne zagadnienie,jak najbardziej wlasciwie w tym przypadku.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
Właśnie chciałem to napisać "Przecież zawsze masz tyle do powiedzenia na tym forum" Grzybu93 wyprzedziłeś mnie:) Ja osobiście nawet jak by to było w takim stanie jak w opisie podane 1200pln bym nigdy nie dał... mam nadzieje że odzyskasz szybko pieniądze a ten złom odeślesz do niego...
Bike--http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=58141
http://www.lsfr.pl
http://www.lsfr.pl
F4rr3ll on sie wgl nie odezwie już , chyba że go bardzo sprowokujemy. Prawda jest taka że wkurwi* ludzi , bo zawsze wszystko jest za drogie , wszysztko źle pracuje , najlepsze jest norco+66 vf. Jak wcześniej twierdził ża przasadzamy z wagą swoich rowerów, tak teraz sam kombinuje żeby norco było lekkie. On jest wszystko wiedziący , mądrzejszy od wuja google.pl , zawsze ma racje. Kase powinien oddać , bo coś czuje że już ma mokre gacie. Ja bym walczył o kase do końca + wystawił komentarz negatywny
Kupować to chce zawsze tanio , a jeśli coś sprzedaje to ceny większe niż u dystrybutora. Czekamy na 1 miejce na Divers w Wiśle (oczywiście w elicie) 

F4rr3ll pisze:coś mi się wydaje że szybko od blackdemon słowa nie usłyszymy , z doświadczenia wiem że " tacy ludzie " raczej bd udawać ze nie wiedzą o co chodzi i siedzieć cicho aż sprawa ucichnie
Na foto z aukcji też jest niezła japa na amorze :Pwojak1992 pisze: w rozmowie telefonicznej przyznał się że wiedział o większości uszkodzeń..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Marzocchi tam umieszcza rok produkcji, zwykle rok starszy niż rocznik katalogowy, tu jest wszystko ok.Killo pisze:Ps. Pominę nic nie znaczący fakt odmłodzenia amortyzatora o jeden rok -
jest on z 1999 roku (rok produkcji wybity po obu wewnętrznych stronach
dolnych goleni amortyzatora).
haha, mam to samoOfcuś pisze:wkurwi* ludzi , bo zawsze wszystko jest za drogie , wszysztko źle pracuje , najlepsze jest norco

Pomyślnego finału i dużo zdrowia życzę!
-
- Kontakt:
Ja ze swojej strony, musze powiedzieć że blackdemon, to świena osoba, zamienialiśmy się rowerami wartośc bajka to około 4 k, wysłałem mu swój rower, mając tylko jego gg, i umowa zawarta była poprzez gg, okazał się 100 % odpowiedzialną osoba, a nawet przy zakupie, zostawił mi swoje korby, był na tym do tyłu ze 200 zł, tylko datego że goo oto poprosiłem, także osobiście uważam blackdemona za osobę godna zaufania, na pewno się z nim dogadasz,
a co do półki, to się dogadajcie, żeby Ci dał kasę za półkę,kupisz sobie, i sprawa załatwiona, jest pełno półek markoka, na 35 mm, a co do rowerka, to poza amorkiem, wszystko wygląda na ok
tyle ode mnie pozdro
a co do półki, to się dogadajcie, żeby Ci dał kasę za półkę,kupisz sobie, i sprawa załatwiona, jest pełno półek markoka, na 35 mm, a co do rowerka, to poza amorkiem, wszystko wygląda na ok
tyle ode mnie pozdro
-
- Kontakt: