Weeze vs. E13 G-Ring
Weeze vs. E13 G-Ring
Witajcie, moją zębatka Dartmoor Sting po 2 miesiącach nadaje się do śmieci więc musze kupić nową.
Potrzebuję jakiejś 38t i zastanawiam się nad Weeze i E13 G-ring.
Jak myślicie która wytrzyma dłuzej?
W sumie to najchętniej kupił bym coś stalowego ale 38 stalówki nie widziałem..
Moze polecicie coś innego??
pozdr.
Potrzebuję jakiejś 38t i zastanawiam się nad Weeze i E13 G-ring.
Jak myślicie która wytrzyma dłuzej?
W sumie to najchętniej kupił bym coś stalowego ale 38 stalówki nie widziałem..
Moze polecicie coś innego??
pozdr.
-
- Kontakt:
Jakość wykonania Weeze stoi na najwyższym poziomie. Masz dostępny niemal każdy kolor jaki tylko można chcieć. Do tego wspierasz rodzimy produkt 
E13 to masowy produkt z Tajwanu, Weeze to rowerowa biżuteria...
Grzesiek, kiedyś Ci pokażę, jakiego mam zjechanego dartmoora w domu, bardziej to przypomina rockring niż zębatkę.

E13 to masowy produkt z Tajwanu, Weeze to rowerowa biżuteria...
Grzesiek, kiedyś Ci pokażę, jakiego mam zjechanego dartmoora w domu, bardziej to przypomina rockring niż zębatkę.
Eej! Halo! A Weeze nie ma przypadkiem w ofercie tylko 35, 36 i 37t?
KTM Tribute + Boxxer http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php? ... 40&start=0
GgG ja bardzo lubie chłopaków z Weeze i podoba mi sie ich zebatka bardzo ale powiedz mi w jaki sposób jest ona customowa? Dobierasz sobie kształt?
Argumentem powinno byc wykonanie, preferencje czy najwyzej chec wspierania polskiej firmy ale ten argument - ee tajwan to gorsze smiesnzy sie juz robi. Jak sie okaze, ze ramy intensa z tajwanu (jak w koncu przeniosa cos wiecej niz htka) beda bardziej proste niz z us to moze ten argument sie skonczy.
Rumun-lca proponuje basha zamontowac to wtedy nie bedziesz zebatek rozwalac

Rumun-lca proponuje basha zamontowac to wtedy nie bedziesz zebatek rozwalac

Spaced Jak juz wcześniej pisałem mam 2 rocklingi od strony wewnętrznej i zewnętrznej więc nigdzie nie uderzę
a zębatka sie po prostu zużyła.
To był już mój drugi dartmoor wcześniejszy przetrwał cały sezon a ten 2 miechy;/
Ofcuś Ten Renthal bardzo mi się spodobał, i chyba jak nikt nie powie nic ciekawszego to go kupie.
co do stalówki to bardzo chętnie taką kupie tylko niech mi ktoś znajdzie 38t, bo ja sam żadnej nie znalazłem.

To był już mój drugi dartmoor wcześniejszy przetrwał cały sezon a ten 2 miechy;/
Ofcuś Ten Renthal bardzo mi się spodobał, i chyba jak nikt nie powie nic ciekawszego to go kupie.
co do stalówki to bardzo chętnie taką kupie tylko niech mi ktoś znajdzie 38t, bo ja sam żadnej nie znalazłem.