Witam mam pytanie czy ktos moze wie gdzie moge zamowic t-shirty ktore mi uszyja od podstaw. Nie chce koszulek na reklame typu stedman szukam firmy ktora mi uszyje koszulki. Dam np im material i nici i oni stworza np biale koszulki z zielonymi szwami.
Z gory dzieki za pomoc.
T-shirt na zamowienie
W google moim zdaniem nic konkretnego nie znajdziesz, tym zawodem zajmuje się nie wiele osób, w większości jest to starsze pokolenie które nie ma nawet komputera w domu, nie mówiąc już o stronie internetowej / informacji w internecie.
Popytaj babcie, sąsiadkę, może coś polecą.
Moja mama ma zakład krawiecki i wiem jak wyglądają klienci którzy tam przychodzą i skąd dowiadują się o zakładzie mojej mamy. W większości to jest na zasadzie polecania.
Popytaj babcie, sąsiadkę, może coś polecą.
Moja mama ma zakład krawiecki i wiem jak wyglądają klienci którzy tam przychodzą i skąd dowiadują się o zakładzie mojej mamy. W większości to jest na zasadzie polecania.
www.polanex.com.pl Firma z miasta więc mogę polecić. Swego czasu robili krótkie serie koszul, koszulek czy nawet jakiś serwetek na zamówienie ale czy teraz się podejmą to nie wiem.