Stinky-Rura sterowa 1.5 do 1 1/18
Boxxerów z sterówką 1,5" nie ma i koniec . Co do samoróbek to nie wiem jak ktoś by miał zrobić coś takiego skoro półka ma wejście na 1,125". Czy amor kupił w USA czy w PL nie ma żadnej różnicy i nie widzę sensu przytaczania takich argumentów. Albo ktoś ma zwidy albo ślepy jest. Równie dobrze mogę powiedzieć, że widziałem Foxa 40rc2 jedno-półkowego (a był taki na PB) z tym, że to fotomontaż zrobiony przez naszego kolegę z forum.
Foxdhx Chyba aż z chęcią napiszę do Twojego kolegi, który wystawia rower na allegro i zapytam jak tam jego boxx z sterówką tapered się sprawuje

Foxdhx Chyba aż z chęcią napiszę do Twojego kolegi, który wystawia rower na allegro i zapytam jak tam jego boxx z sterówką tapered się sprawuje

Liryka to se możesz w dupe wsadzić :P To, że liryk, totem i mnóstwo amortyzatorów jedno-półkowych ma tapered wszyscy wiedzą, a Ty myślisz, że ameryke odkryłeś. czekamy na boxxera...
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
Widzę, że reszta przestała prowadzić z Tobą konwersację na takim poziomie więc ja też przestaje. Przeczytaj temat od początku, bo chyba się sam już pogubiłeś. Odwiedź samosie, tam z pewnością się z Tobą zgodzą.
btw. temat się szykuje na top 3, zaraz po ramie z mocowaniem na brakeless :P
btw. temat się szykuje na top 3, zaraz po ramie z mocowaniem na brakeless :P
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
A Ty skoro nie potrafisz prowadzić kulturalnej i konstruktywnej dyskusji, możesz się łaskawie nie udzielać na tym (jak i każdym innym) forum.Foxdhx pisze:a ty mozesz tego
Wymyślasz nowe patenty (które nie istnieją, jednak twoi koledzy mają

Obrażasz innych, bo wytykają ci błąd, do którego się nie chcesz przyznać i robisz z siebie tylko pośmiewisko na skalę ogólnopolską

-
- Kontakt:
Foxdhx ja Ci wytłumacze bo mam wrażenie, ze nie rozumiesz PO CO jest sterówka tapered i 1.5 cala oraz dlaczego zadna firma nie zamontuje jej w 2 polce - Sterówki tapered i 1.5 zwiekszaja sztywność 1 półki, 2 połka z racji swojej drugiej półki jest już i tak sztywna - daje to znacznie wieksza poprawe sztywnosci niz sterówka tapered i 1.5.
Dodatkowo w ramach dh stosuje sie głowki 1.5 i tapered ponieważ stery z redukcją moga być BARDZO niskie w celu obnizenia kokpitu, amor dh ze sterówka 1.5 czy tapered redukowałby tą zalete, nie dajac nic w zamian. Czy teraz rozumiesz już czemu taka sterówka ma sens w Lyricach, Totemach etc. a w boxxerze nie?
Dodatkowo w ramach dh stosuje sie głowki 1.5 i tapered ponieważ stery z redukcją moga być BARDZO niskie w celu obnizenia kokpitu, amor dh ze sterówka 1.5 czy tapered redukowałby tą zalete, nie dajac nic w zamian. Czy teraz rozumiesz już czemu taka sterówka ma sens w Lyricach, Totemach etc. a w boxxerze nie?
-
- Kontakt:
Foxdhx pisze:Można kolega miał Boxxer'a w Stinky 08'. Popatrz na pinkbike.com na forum bo jest tam temat z stinkaczami. Są umieszczone w nim zdjęcia stinkiego z Boxxerem który ma 1,5 na dole i 1.1/8 na górze.
Foxdhx pisze: Ja widziałem takiego na p/b i na "podwórku". Jak będę miał czas to poszukam.
Uau....Foxdhx pisze:piotrex kolega ma glorke 06' o to dowód

moje tak:A ostatnie zdanie jak brzmi ?
- Załączniki
-
- wogole chcialem z wypowiedzi w temacie jakis komiks ulepic ale stracilem wene...
- legwan2.JPG (30.66 KiB) Przejrzano 1008 razy
Back in black